Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     

Sorun ortada

Kanatlardan doğru dürüst orta gelmiyor. Yeterli sayıda orta yapılmaz Lincoln de beklenen ara pasları vermezse, forvet nasıl gol atabilir ki?.


Son dönemde Galatasaray ligde büyük bir düşüş yaşıyor. Bunu neye bağlıyorsunuz?
Seyircisiz oynanan Gaziantep maçındaki puan kaybına Kalli'nin Servet'ten ön libero yapma girişimi ve taktiksel hataları yol açtı. Serkan ve Barış'ın bu maçta yedek beklemesi de yanlıştı. Kalli bir anda nereden çıkardığı anlaşılamayan sürprizler ile hep
bize bunu yaşatıyor. Artık yöneticelerin de yabancı oyuncuları ne amaçla aldıklarını kendilerine sormaları gerekiyor. Hem bu kadar borç var hem de bir sürü para döküp aldığı yabancıları oynatmayacak kadar sokağa atılacak parası mı var Galatasaray'ın?

KALLİ'NİN GİDİŞİ ETKİLEMEZ
Kalli'nin sezon sonunda bırakacağını şimdiden açıklaması futbolcular üzerinde olumsuz bir etki yaratmış olabilir mi?
Bence Kalli'nin teknik direktörlük koltuğunu sezon sonunda bırakacak olması takım üzerine olumsuz bir etki yapmaz. Oyuncular profesyoneller ve hoca değişikliğine çok çabuk ayak uydurmak zorundalar. Kalli'nin sezon sonunda gideceğini artık sağır sultan bile bilmekte. Oyuncuların tek düşünceleri kalan maçlarda iyi performans sergilemek olmalı.

Hakan, Ümit son haftalarda gol atmakta zorlanıyor. Gençlerbirliği karşısında forvet hattı kimlerden oluşmalı?
Hakan ve Ümit gol atamıyorsa bu onların suçu degil ki!.. Ya da tek başlarına onların sorunu degil. Takımın sağ ve sol kanatlarında sorun var bence. Ne Sabri ne de Volkan beklenen ortaları yapabiliyor. Yeterli sayıda orta gelmez ve bir de Lincoln'ün ara pasları zayıf olursa nasıl gol atacaklar? Bence yine Hakan ve Ümit ile başlanmakta yarar var. Tabii ki Nonda'nın da bu takım için önemli oyuncu olduğu unutulmamalı. Golcüler ancak oynayarak ve gol atarak girdikleri psikolojik durumdan kurtulabilir.

BAYRAĞI F.BAHÇE TAŞIYOR
Galatasaray, Avrupa'da yer almazken, Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi mağlup ederek yarı final kapısını araladı. Fenerbahçe, Avrupa'da Galatasaray'ın yerini mi alıyor?
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Fenerbahçe'nin Sevilla ve Chelsea galibiyetlerini canı gönülden tebrik ediyorum. Avrupa'da Türk takımlarının başarılı olması bizleri gururlandırır. Ben olaya öyle bakmıyorum. Bu bir maraton. Beşiktaş, Trabzonspor, Sivasspor ismi ne olursa olsun, hangi Türk takımı başarılı sonuç elde edip bizi gururlandırıp sokaklara dökerse, hepsini tebrik etmeliyiz. Avrupa'da kim galip gelirse gelsin o gün bütün Türkiye o takımın renkleri ile donanmalı ve o takım ile bütünleşmeliyiz. Bugün bayrağı Fenerbahçe taşıyor, hep beraber onlara destek olmalıyız. Neticede önemli olan Türk futbolunun geleceği ve yükseldiği noktadır.




Şampiyon olacağız
Bildik biri gelecek!
Korkunç düşüş
Annemi kutladım
Yönetim sınıfta kaldı
Müftüoğlu ile 3. kez
Barış'a 'toparlan' uyarısı
Canaydın basına veda etti
Aslan'dan Kayseri'ye tepki
Gaziantep son olacak
Papen artık yuvasında
Para için oynuyorlar
Galatasaray'ın kalan maçları
Galatasaray günlüğü
 
Uçamıyorlar
"Rakibe yeteri kadar saygı...
Sosyal içerikli mesaj...
ÖNCE kendi kalesine, sonra...
Son bomba
Beşiktaş Başkanı Yıldırım...
Gerçek nöbetçi golcüler!
KARTAL' ın gol ayakları Bobo ve...
Yerli atağı
Bordo-mavili yönetim; Vestel...
Kaleye yeni aday...
Trabzonspor' un tecrübeli bir...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu