Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Edmilson bombası


Beşiktaş, Barcelona'nın Brezilyalı defans oyuncusuna talip oldu. Başkan Yıldırım Demirören bu transferi gerçekleştirmeye kesin kararlı. Kariyerinde birçok şampiyonluk bulunan ve iki ayağını da çok iyi kullanan Edmilson, üstün bir futbol tekniğine sahip.

***

Son bomba

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, 32 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun transferini gerçekleştirmek için yönetici Mario Berk'i tam yetkiyle görevlendirdi.

Beşiktaş'ın Barcelona'nın dünyaca ünlü savunma oyuncusu Edmilson'a talip olduğu öğrenildi. Maraton.com.tr'de yer alan habere göre başkan Yıldırım Demirören'in, yönetici Mario Berk'i bu transferi en kısa zamanda sonuçlandırması için tam yetkiyle görevlendirdiği ifade edildi. Haberin siyah-beyazlı kulübe
yakın kaynaklardan edinildiği de belirtildi. Daha önce de Edmilson'u takıma katmak isteyen Demirören'in bu kez transferde kesin kararlı olduğu öğrenildi.

GELMEYE SICAK BAKIYOR
2000'de Lyon'a transfer olan ve 4 sene üst üste yaşanan şampiyonluklarda yıldızını iyice parlatarak İspanyol kulübüne transfer olan Brezilyalı oyuncu, Thuram'ın transferiyle forma şansının azalması nedeniyle ayrılmaya sıcak bakıyor. 32 yaşındaki futbolcu 30. haftası geride kalan La Liga'da bu sezon sadece 6 maçta forma giydi. Menajeriyle görüşülen ve olumlu yanıt alınan Edmilson için önümüzdeki günlerde kulübüyle temasa geçileceği belirtildi.

ŞAMPİYONLUKTA PAYI BÜYÜK
Kariyeri boyunca pek çok şampiyonluk yaşayan futbolcu, 2002'de Brezilya'nın Dünya Kupası'nı ve 2006'da Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu kazanmasında büyük pay sahibi oldu. Bu sene ise sakatlıkları ve takım içinde arkadaşlarıyla yaşadığı polemiklerle gündeme geldi. Her iki ayağını da kullanan, güçlü fiziği ve üst düzey tekniğiyle ön plana çıkan Edmilson, 42 defa giydiği Brezilya formasıyla bir gole imza attı.

EDMiLSON KiMDiR?
ADI:
Jose Edmilson Gomes Moraes
DOĞUM TARiHi: 16 Temmuz 1976
DOĞUM YERi: Brezilya
BOYU: 1.86
MEVKi: Ön libero
OYNADIĞI TAKIMLAR: Sao Paulo (Brezilya),
O.Lyon (Fransa), Barcelona (İspanya)




Demirören'in sahsi hatası
Umutsuzluk yok
Kurtuluş dönüyor
Tello ya da Cisse
Gerçek nöbetçi golcüler!
Engin'den terapi
Yorumcu Nouma
Sağlam uyarılar
Tek gerçek Beşiktaş
Kaş'a göz kırptı
Bobo satılacak
Artık kayıp istemem
Beşiktaş günlüğü
 
Büyük başarı
Fenerbahçe' nin, böylesine önemli bir maçta Chelsea' yi yenmesi tek...
Uçamıyorlar
"Rakibe yeteri kadar saygı...
Sosyal içerikli mesaj...
ÖNCE kendi kalesine, sonra...
Şampiyon olacağız
Sambacı, son 6 hafta süper oynayıp...
Müftüoğlu ile 3. kez
G.SARAY' ın G.Birliği...
Yerli atağı
Bordo-mavili yönetim; Vestel...
Kaleye yeni aday...
Trabzonspor' un tecrübeli bir...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu