Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Chelsea ve Zeki Bey

F.Bahçe, Chelsea ile eşleşince, Fotomaç'ın Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan beni aradı ve Chelsea analizi istedi. Chelsea, öyle böyle de değil, yuttuğumuz takımlardan. Mourinho gittiğinde "Chelsea çöküşe geçer" diye düşünmüştüm. Fena halde yanıldım. Avram Grant geldikten sonra Chelsea daha atak, daha tempolu, daha cesur oynamaya başladı. Giden Mourinho'nun arasının çok iyi olduğu yıldız oyuncularla sorun yaşayan Avram Grant'ı İngiliz medyası eleştiredursun, Chelsea, Premier Lig'de Manchester United'ın peşinde ikinci sıradayken Avrupa'da bana göre finalde Manchester'ın rakibi olmaya da çok yakın. İşte böyle büyük bir takımla eşleştik. Fenerbahçe'nin evindeki tüm maçları kazanması, Sevilla'yı eleme başarısını göstermesi zaten başlı başına bir destandı. Şampiyonlar Ligi temsilcimiz, Chelsea maçları ne olursa olsun, bu sene görevini fazlasıyla yapmıştı. Kura çekiminin ertesi günü için Zeki Uzundurukan'ın istediği Chelsea analizinin tepesine "Game Over" başlığı attım. Zeki Bey ben yazıyı gazeteye e-mailledikten beş dakika sonra beni aradı. "Barış" dedi. "Seni severim. Bikini esprilerini biliyorsun. Sonra internet sitelerine düşmeni istemem. Başlığını bir daha düşün!" Gülüştük.

Gurur duyulacak takım
Chelsea'nin üstün olduğu ilk 30 dakika geçildikten sonra, Fenerbahçe kendini bulup gerçek kimliğini ortaya koyduğunda, Zeki Bey aklımdan geçmedi desem yalan olur. Eee, ne de olsa yılların gazetecisi. Rövanşta kaybetsek de hiç önemli değil. Dün Fenerbahçe'yle her şekilde gurur duydum. Artık Fenerbahçe, Avrupa'da rakip kim olursa olsun, özellikle kendi sahasında taş gibi bir takım. Bu gerçeği Avrupalı da çok iyi biliyor. Fenerbahçe'de kaleci Volkan yine müthişti. İlk yarım saat varlık gösteremeyen temsilcimizi ayakta tuttu. 30. dakikadan sonra Fener "ben bitmedim" dedi. Colin Kazım ikinci yarıda takımın vitesini daha da yükseltti. Deivid'in golü tarifsizdi. Chelsea'de de Michael Ballack çok iyiydi. Yorumcu İlker Yasin'in "Ballack'ta fiziki düşüş var"dedikten sonra Ballack'ın maçın en çok koşan adamı olması (ilk yarı sonunda 6 kilometre koşmuştu) sanırım ekran başındaki herkesi gülümsetti.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Chelsea'nin şansı yanında   / 31-03-2008
 4-4-1-1 değil 4-4-2   / 17-03-2008
 Vallahi yanarız   / 02-03-2008
 Hakem zavallılığı   / 28-02-2008
 Özgür Fener   / 16-02-2008
 (Güle güle) Kezman   / 11-02-2008
 Buyrun rövanşa   / 04-02-2008
 Zor maçların takımı   / 28-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Şeytanın bacağını Cheldi
Deivid' in kalesine attığı golle...
Daum bombası
Kölner Express gazetesi,...
Umuda yolculuk
Son 2 maçta 6 puan kaybeden...
İmzaya hazır
"Kendisiyle yaptığımız ön görüşme...