Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Satmakla olmaz

Fenerbahçe, İstanbul'un gözdesi haline gelen Ataşehir'de 35 bin metrekare iş merkezi için yer aldı. "Beceri" diye işte buna denir.


Şu günlerde Galatasaray camiasında herkesin birbirine endişeyle söylediği bir şey var. Diyorlar ki "Bu yönetim almaya mı yoksa satmaya mı geldi." Bitmedi; "Satıştan Galatasaray'a büyük gelir getirecek bir düzen kurulmazsa, biten borç 6 ayda tekrar 50 milyon, bir buçuk senede 200 milyon euro'ya çıkar." Bu görüşe, Süleyman Demirel gibi soru
soralım; "Va mı itirazı olan?" Elbette ben dahil hiç kimsenin itirazı olamaz. Çiçeği burnundaki yeni başkan Adnan Polat bu konuya bir açıklama getirmiş "Planlı ve programlı bir satış yapılmazsa kulüp yine borç batağına düşer" demişti. Ancak bunu demekle iş bitmiyor. Kabadayıların "Cinayeti var leşi yok" dediği gibi açık ve net bir şekilde bu satışların planı programı açıklanmalıdır. Eğer satışla borç ödenmeye kalkılırsa sonunda Galatasaray kulübünün kapısına vurulacak kilidi almak için para aramak zorunda kalınacak. Galatasaray yönetimi tek başına böyle ağır bir satışın altına girmemeli. Dedikodusu bol, vebali çok olan işler ciddi sorumluluk ister. Mesala net satışlardan sağlanacak paralarla gelecekte Riva gibi gelir getirecek ucuz ve büyük arsalar alınmalıdır.

BUNUN ADI BECERİKSİZLİK
İçinde bugün yönetimde bulunan bazı isimleri de barındıran Canaydın zamanındaki ekibi ben 'başarısızlıkla' itham ediyorum. Neden?
1- Riva icrada: 'Satılık Galatasaray'ı kurtaracak' diye umutla bakılan Riva ödenmeyen borç yüzünden Sarıyer'de icraya düşmüştür. Bu koca bir ayıptır.
2- Ali Sami Yen skandalı: Ali Sami Yen Stadı için GSGM'ye ödenmesi gereken kira borcu verilmediği için stat elden gitmiştir. 'Bu stat gitti' diye Başbakan'ın kapıları aşındırılmış ve yalvar yakar Seyrantepe alınmıştır.
3- Seyrantepe bilmecesi: Seyrantepe, eski yönetimin Ali Sami Yen'i kaybettikten sonra Başbakan tarafından bir parmak bal misali Galatasaray'a verilmiştir. 465 bin metrekare olan yer sonraları 40 bin metrekareye inmiştir. Söz verilen iş merkezi 'olmaz' diye kaldırılmıştır. Burada kesinlikle Fenerbahçe'nin parmağı vardır. Ve Galatasaray bu parmağa boyun eğmiştir.

BUTİK OTEL YAPIYORLAR
4- F.Bahçe'ye müthiş yer: G.Saray'ın her türlü fırsatlarının önünü kesen Fenerbahçe bugün İstanbul'un gözdesi haline gelen Ataşehir'de 35 bin metrekare iş merkezi için yer almıştır. İşte 'beceriklilik' bu demektir. Galatasaray'ın her şeyine mani olanlar, sarı-kırmızılı centilmen yöneticilerin bakışları arasında istediklerini Başbakan'a kolayca yaptırmaktadırlar. Bu konuda Fenerbahçelilere bir sorum var; Fenerbahçe Burnu'nda butik otel yapılmakta mıdır? Yapılmamaktadır. Unutmayın eğer böyle bir otel yapılırsa bu da stat gibi 'kaçak' olacaktır.
5- Tepki çok büyük: Galatasaraylı yöneticilere bir uyarı: Taraftarların ve üyelerin bu konulara tepkisi çok büyük. Bizden yazması. Artık uyanın. İşe başlamadan ya bunlara mani olacak gücü gösterin ya da bırakıp gidin.

İSMET TONGO


1 koltuğa 2 aday
Veliaht seçimi
Primler katlandı
Orta saha öksüz kaldı
Taraftarların güveni tam
Canaydın devredecek
Kalli'den derbi fırçası
G.Saray günlüğü
Akcan'ın kalması çok zor
Lincoln maç günü
Futbola devam edeceğim
Emre seferi
 
İngilizler korkuyor
Chelsea' yi takip eden...
Rövanşa kalmadı
F.BAHÇE' nin Chelsea...
Cimbom taktiği!
İşte Beşiktaş' ın planı: 90 dakika...
Rüştü oynuyor
BELEDİYE maçında omuzundan...
Chaouki' yi alın
Tecrübeli hoca, Tunus-Fildişi...
Başkan açıkladı
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu