Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Mucize sonuç

Barış, Sabri, Volkan ile Ümit Karan mücadelenin en kötü oyuncularıydı Galatasaray, Denizlispor karşısında dün 'hababam takımı' gibi oynadı.


Stadın etrafı köylerde kurulan panayırlara benziyordu. Kimi sucuk ekmek kimisi köfte, bir kısmı pilav-nohut satıyordu. Her satıcının etrafı anababa günüydü. Hiçbir sağlık kuruluşunun kontrolünü yapmadığı bu satıcılar, tanınmamış sucukları, bilinmeyen etten köfteleri insanlara yediriyorlardı. Sucuk satana sordum, "Bu ne marka diye?" Adam ters ters baktı,
"Markayı boşver, sen sucuğu ye" dedi. Biraz yürüdüm. Köfteciye geldim. Köfteler siyaha dönmüştü. Ona da söyledim. "Doğru dürüst köfte varsa alalım." "Doğru dürüst köfte lokantada. Sen lokantaya yakışırsın" dedi. Uyan belediye uyan!

HEDEF FENERBAHÇE
Varsa Fener yoksa Fener. Amacım Galatasaraylı taraftarlar arasında dolaşıp, Beşiktaş'ın yenilgisini, Polat'ın seçilmesini ve Denizli maçını sormaktı. Beşiktaş kimsenin umurunda değildi. "Denizli kolay ama korkulacak iki adamı var" diyorlardı. Biri Yusuf Şimşek biri de Hasan Yiğit. Ancak Galatasaraylı taraftarların ağzından düşmeyen tek şey Fenerbahçe idi. Onların isteği Polat'ın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a karşı sessiz kalmamasıydı. Görünen köy kılavuz istemiyordu, o da Polat'ın işi galiba zor geçecekti. Maç taraftarların büyük tezahüratı ile başladı. Polat stada gelirken iyi bir sevgi gösterisi görmüştü. Stada girdiğinde çıt çıkmadı. Bana ilginç geldi.

HABABAM TAKIMI
Oyunun büyük bölümünde Denizli üstündü. Galatasaray'da bunların hiç biri yoktu. Kısacası Hababam Sınıfı'ndan sonra Rıfat Ilgaz, "Hababam Takımı" diye Galatasaray'ın filmini çevirse gişe rekorları kırardı. Önce takıma büyük katkısı olan maçın kahramanından bahsedelim. Servet, topu her ayağına alışında büyük alkış gördü. O da ve hak ettiği golü son dakikalarda kalecinin elinden kaçırmasıyla attı. Hakan Şükür, Nonda ve Ümit Karan neredesiniz? Barış, Sabri, Volkan ve Ümit Karan. Bu 4 kişiye söyleyecek lafım şu: Ayıp oluyor. Şampiyonluk yolunda oynadığınız futbolla seyirciyi yıkıyorsunuz. Yeter artık toparlanın. Galatasaray mucize bir golle 3 puanı kazandı. Gerisi masal.

İSMET TONGO


Servet kazandı
Yabancı çiftliği
Zirveye sevdalı
3 puanla başladı
Çok çalıştık
İlk şampiyonluk
Kalli bugün bekleniyor
Kurtar: Golleri biz attık!
Kurtar'ın Ayhan sevinci!
Işıklar gözümü aldı
Denizli'nin horozu Yusuf
Okan golle döndü
Polat bitirdi
Lincoln krizi
Polat'a kutlama yağıyor
 
Aslan' a piyango
Ankara' daki Gençlerbirliği maçında mağlup olan kadrodan sürpriz...
Servet hayat verdi
G.Saray' ın hafta içinde Türkiye Kupası' nda G.Birliği' ne yenildiği...
Nereye kadar?
Yeni başkan Adnan Polat, "Futbolcuların kaderini kalan maçlardaki...
İnancın zaferi
Bir süredir antrenörsüz kalan Galatasaray, kötü bir G.Birliği...
Nakavt hazırlığı
Derbilerdeki üstünlüğü ile...
Zico çok iyi bir taktisyen
SON maçlarda kötü oynayan...
Özür dilerim
"İki eliyle bana sarılan rakibimi...
Teklifler kafasını...
Performansında büyük düşüş olan...
Trabzon geleneği
Maça hızlı başlayan Kaplan, 6' da...
Umut 11' i buldu
Trabzonspor' da son haftaların...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu