Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bobo'nun ihaneti

Final gibi bir maça doğru böylesine bir sorumsuzluğu Bobo gibi çok önemli bir gol silahı yapıyorsa artık gerisini siz düşünün. Bobo'nun ihaneti Beşiktaş'a maçı kaybettirmekle kalmadı, o yumruk belki de Beşiktaş'ın şampiyonluk umutlarını uçurup götürecek. Bobo'nun atılması Ertuğrul Sağlam'ın bütün oyun planlarını bozdu. O ana kadar fırtına gibi esmeye başlayan Holosko durdu. İlerde Nobre tek başına kalınca kalabalık İstanbul BŞB defansı arasında sıkıştı. Halbuki Beşiktaş erken yediği gole Holosko'nun inanılmaz takipçiliği ve şık golüyle cevap vermesini bilmişti. Hatta her geçen dakika oyunun kontrolü Beşiktaş'ın eline geçiyordu, bu golün devamının geleceği kesindi. Tello mükemmele yakın oynuyor, Nobre rakip savunmayı yıpratıyordu. Bu, Beşiktaş'ın üst üste oynayacağı 3 zorlu maçın kağıt üzerinde nispeten en kolay olanıydı. Bobo, bu kolayın önüne unutulmayacak bir taş koydu ve arkadaşlarını tam 50 dakika çaresizliğe sürükledi. Bu Gordon'u nihayet çözmeye başladım. Anladım ki bulunmaz Hint Kumaşı değil. Kademesi zayıf, geri pasları Beşiktaş tribünlerinin yüreğini ağzına getiriyor. Onun hatalarından eğer bir fazla Belediye golü olmadıysa bu, Beşiktaş'ın dünkü maçta tek şansı oldu.

Telafisi olmayan hata
Eğer Beşiktaş sahada sayısal olarak azalmasa kesinlikle bu maçı kazanırdı. Çünkü galibiyet kararlılığı hemen her oyuncuda gazlasıyla vardı. Kaptan İbrahim Üzülmez iyi çalıştı ama bu bitmek tükenmek bilmeyen geri pasları ve ikide birde çizgi kenarında yere düşmeleriyle takımını ileriye götüremez. Beşiktaş dün gece Olimpiyat Stadı'nda feci bir trafik kazası yaptı ve ağır yara aldı. Demek ki her zaman son saniye mucizeleri olmuyor. 50 dakika arkadaşlarını sahada 10 kişi bırakan Bobo, şampiyonluk kaçarsa attığı gollerle değil Ekrem'e savurduğu yumruk ile anılacak. Bu maç Bobo'nun ilk kez yaptığı, telafi edilmez bir ihanet belgeseli olarak galiba Beşiktaş tarihine geçecek. Günlerce bütün arkadaşlarından özür dilemek zorunda. Ya da Bobo ilerleyen haftalarda bu sorumsuzluğunu tek başına maç alarak kurtarırsa belki affa uğrayacak. Beşiktaş'ın Olimpik gecesi belki de altın madalyayı kaçırdığı bir gece olacak.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Tünele girerken   / 20-03-2008
 Ferrari tutulmaz   / 18-03-2008
 Ferrari Holosko   / 17-03-2008
 Ne kadar mucize?   / 13-03-2008
 Top Beşiktaş'ı seviyor   / 11-03-2008
 Bunun adı mucize   / 08-03-2008
 Yeni başlıyor   / 06-03-2008
 Fark da gelebilirdi   / 04-03-2008
 Tepeden bakış   / 03-03-2008
 Facialar dizisi   / 28-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Sheve ders çalışıyor
Chelsea' de mutlu olmayan F.Bahçe'...
Zirve aşkına
Beşiktaş' ın yenilmesini iyi...
Şans hep gülmez
Artık kalan 7 maçın da kazanılması...
Krediniz bitti
"Sezon sonunda Trabzon' la...