Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Kısa... Kısa... Kısa...


Kavgacı Terry
Chelsea'nin kaptanı John Terry, saha içindeki sert futboluyla tanınan bir oyuncu. Aynı zamanda İngiltere Milli Takımı'nın da kaptanlığını yapıyor. 2005 yılında Şampiyonlar Ligi'nde en iyi defans oyuncu alan Terry, Uluslararası Profesyonel Futbolcular Federasyonu tarafından 2006, 2006 ve 2007'de dünyanın en iyi 11 futbolcusu
arasına girdi. 1998 yılından beri Chelsea'de forma giyen 18 yaşındaki savunmacı, geçen günlerde yaptığı kavga ile adını gündeme getirdi. Chelsea'nin Tottenham'a 2-1 yenildiği Lig Kupası finalinden önce yardımcı antrenör Henk Ten Cate ile kavgaya tutuştu. Araya girenler olayın büyümesini önlerken, bu olayın Abramovich'in gözü önünde olması akılları karıştırdı.

Taraftarı ruh gibi
Maçlarını 42 bin kişilik Stamford Bridge'te oynayan Chelsea, seyirci potansiyeli anlamında İngiltere futbolunda tüm zamanlarda beşinci sırada yer alıyor. Londra takımı olan Chelsea'nin, Liverpool ve Arsenal gibi ateşli taraftarı yok. Her maçı dolduran maviler, karşılaşmayı tiyatro izler gibi izliyor. Mourinho, bu yüzden taraftarını Chelsea'yi çalıştırdığı yıllarda söylemişti.

Anelka'ya servet
2005-2006 yılında F.Bahçe'de forma giyen Anelka, 8.2 milyon pound'a önce bolton Wanderers'a arından da 11 Ocak 2008'de 4.5 yıllık 15 milyon pound'a Chelsea'ye transfer oldu. Teknik direktör Avram Grant'ın gözdesi olan Fransız futbolcu, Chelsea ile çıktığı 7 maçın 6'sında ilk 11'de oynadı ve 1 gol attı.

Grant'ın kredisi azaldı

Chelsea'nin hocası Avram Grant, takımın sahibi Rus milyarder Roman Abramovich'e olan yakınlığıyla biliniyor. 8 Temmuz 2007'de Chelsea Futbol Direktörlüğü'ne getirilen İsrailli, Jose Mourinho'nun görevden ayrılmasından sonra teknik direktörlük işini yürütüyor. Chelsea'nin Lig Kupası finalinde Tottenham'a kaybetmesi ve geçen hafta FA Cup'ta Barnsley'e elenmesi nedeniyle son zamanlarda fazlasıyla eleştiriliyor. 52 yaşındaki Grant için son şanslar Şampiyonlar Ligi ve Premier lig kaldı.

Başkanı para babası

Chelsea kulübünün başkanı Rus işadamı Roman Abramovich. Rusya'da yeni dönemin en önemli isimlerinden biri. 25 milyar dolara yaklaşan serveti ile dünyanın en zengin 15'inci insanı olan Abramovich, petrol şirketlerine yatırım yaparak Rusya'da zirveye çıkan ve her zaman medyanın gündeminde olan bir isim. Ayrıca lüks yaşamıyla da dikkat çekiyor.




Bekle Moskova
Chelsea'ye sevindiler
Savaş başladı
Tam bir bela
Aklı Real'de
Fener başarabilir
Hile mi yapıldı? Hile mi...
Ali Şen: İstediğim oldu
Terim: Sahada kazanılır
Ballı: Eleyecek gücümüz var
F.Bahçe'nin kalan maçları
Konya hazırlıkları tam gaz...
Teknik heyetten galibiyet...
Appiah'ı forma hırs bastı
Kezman da gidiyor
En ilginç mücadele
Fenerbahçe günlüğü
En az gol yiyen takım
4 maçın 3'ünü onlar kazandı
Yıldızın fazlası zarar
İngiliz stiliyle oynamıyorlar
Daha Alex'i tanımıyorlar
Otoriteler ne dedi
 
Kaptansız gemi
Galatasaray, başkentte kurt...
Emre: Song' u aratmam
SONG' un yokluğunda defansta...
Telafisi yok!
"Şu anda lideriz ama koltuğa...
Yattara' nın gölgesi
Sağlam, Tello ile özel bir görüşme...
3 kişilik Yattara
Gineli futbolcu, Beşiktaş...
Sıra Hüseyin' e geldi!
Gökdeniz' i Rubin Kazan' a...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu