Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Adnan Polat G.Saray'a çağ atlatacağız


G.Saray'da kongre öncesinde başkan adayları birer birer çekildi. Bir tek Nazım Durak kaldı. Kongrede başkan olması neredeyse kesinleşen Adnan Polat dün çok iddialı konuştu ve "Galatasaray'a çağ atlatacağız" dedi.

***

Reformlar sürecek

Çalışmalarımız hazır. Şeffaf olacağız. Sportif A.Ş. ve Futbol A.Ş.'yi birleştirmek istiyoruz Koltuk ve loca satışından 250 milyon dolar bekliyoruz. G.Saray'ı parlak günler bekliyor.

Galatasaray başkanlığına doğru emin adımlarla ilerleyen Adnan Polat, dünkü Divan Kurulu toplantısında seçilmesi halinde gerçekleştirmek istediği projeleri anlattı. Galatasaray'a hizmet etmenin, başkan adayı olmanın çok büyük onur olduğunu belirten Polat, "Bana bu görevi teveccüh gösterip verirseniz, en iyisini yapmaya çalışacağım. Önümüzdeki 2 yıl
Galatasaray için pembe 2 yıl olmayacak. Sıkıntıların olduğu 2 yıl olacak. Galatasaray'ın mevcut mal varlığı, insan varlığı bunların üzerinden kolaylıkla gelebilir. Yeter ki son dönemde yara alan birlikteliğimizi yeniden tesis edebilelim" dedi.

Zaman bulamadım
Eski başkanlara ve duayanlere bu konuda büyük görev düştüğünü anlatan Polat, "Bu birlikteliği sağlarsak, parlak günleri yakalamamız çok kısa bir zaman alacaktır" diye konuştu. 25 Şubat'ta adaylığını açıkladığını ancak projelerini kağıda dökecek zaman bulamadığını kaydeden Polat şöyle devam etti: "Son 2 senedir borç yönetimi açısından zordu bizim için. Bu dönemde başlatmış olduğumuz idari reformu devam ettireceğiz. Çalışmalarımız hazırdır. Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş.'nin birleşmesi için uğraş veriyoruz.

Açığı kapatacağız

3 ayda bir faaliyetlerimizi Divan başkanlığına arz ediyoruz. Geniş kapsama sokmak istiyoruz bu durumu. Galatasaray'da bilgi alma özgürlüğünden yanayız. Bu çalışmamız da hazır bekliyor. Seçilirsek Divan başkanlığımıza böyle bir öneri getireceğiz. Kısa vadeli planlarımız içinde finansman açığını kapatmayla birlikte yeni stadımızın ortaya çıkmasıyla 6 aydır üzerinde çalıştığımız bir projemiz var. 10 bin civarında VIP koltuk ve locaları satışa çıkaracağız. Bunun finansmanı ve pazarlaması var, imza aşamasına geldik.

Canaydın'a teşekkür
5 yıllık kombine kart projemizle 10 bin koltuk ve locaların satılması halinde Galatasaray'ın kasasına 250 milyon dolar girecektir. Yüzde 100 yanılsak bile 125 milyon dolar kasamıza sokma imkanımız var. Görev yaptığımız süre içinde binlerce karar aldık. Hatalarımız da oldu. Galatasaray örf ve adetlerine uyarak hereket etmeye çalıştık. Bu dönemde bana bu itimatı gösteren, bu yeni seçim döneminde mutabakatını ve desteğini veren sayın başkan Canaydın'a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum."

Yaşar YALÇIN


Hasan'ın sırrı
İki aday kaldı
Şardan yönetimde
Yorgan gitti
Acınacak haldeyiz!
Borcumuz yok
Çok ayıp etti
Eğitime adadı!
Destek verecekler
Arda'nın da düşü Liverpool
Onbire dönüyor
Galatasaray günlüğü
 
Galatasaray ipi göğüsler
Ligde son 9 haftaya girildi. G.Saray' ın fikstür avantajı olduğu...
Gözdağı verdi
"Sağ kanatta Gökhan Gönül ile...
Araziye onay çıktı
Belediye, Fenerbahçe' nin...
Şampiyonluğu hissediyorum
"Önümüzdeki tek engel baskı. Ama...
Kaptan rahat
Kaptan İbrahim Üzülmez, sezon...
Kazan-dırdı
Yönetim Gökdeniz' in gidişiyle...
Derbiye kilitlendiler
Çift antrenmanla zorlu mücadeleye...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu