Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     

İçime sinmiyor

Fatih Tekke'nin Zenit'e giderken Trabzonspor'a çok şey kattığını dile getiren Gökdeniz, "O kadar para kazandıracağımı, borç yükünü hafifleteceğimi bilsem ben de seve seve giderim" diye konuştu.


Trabzonspor'da A takım formasını giydiğinde (1999) henüz 17 yaşındaydı. O yıl 12 kez oynama şansı buldu. Bordo-mavili forma altındaki ilk golüne ise 2000'de ulaştı. O sezon beş gol atan Gökdeniz, 2003-04 sezonunda tam 14 kez ağları havalandırdı. Bu sezon 23 maçta 11 golü bulunan milli yıldız, 15 gole ulaşıp kendi rekorunu yenilemek istiyor. İşte bordo-mavili
takımın en önemli silahı Gökdeniz'in, gazeteniz FOTOMAÇ'a yaptığı özel açıklamalar:

HEPİMİZİ ÜZÜYOR
"Trabzonspor'un içinde bulunduğu tablodan memnun olmak mümkün değil. Ortada bir başarısızlık var ve bizler dahil bunda tüm camia pay sahibi. Kulübün ligdeki konumu hepimizi üzüyor. İnsanın saha içinde erimesi kadar kötü bir şey olamaz. Birkaç galibiyetle mutlu olmaya çalışmak Trabzon gibi bir takıma yakışmıyor.

BEŞ YILLIK İMZA
Fatih Tekke takım için önemli bir değerdi. Kendi isteğiyle gitti. Saygı duymak lazım. Onun kadar para kazandıracağımı bilsem ben de giderim. Trabzon'un çok borcu var. Bu yükü hafifleteceksem seve seve giderim. Gökdenizlerin yeri dolar. Kulübün marka değeri daha önemli. Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum. 5 yıllık imza atan tek oyuncu olarak bunu kanıtladım.

BİLİNÇLİ YANLIŞIM YOK
Evin tek erkek çocuğu olarak büyüdüm. Hep bulunduğum yeri sindirmeye çalıştım. Yanlışlarım da oldu. Hepsinin bedelini ağır ödedim. Ödemeye de devam ediyorum. Ama hiçbir zaman bilinçli olarak yanlış yapmadım. İnsanın doğup büyüdüğü şehirde koruma ile dolaşması hoş değil. Özel hayatım yok. Sosyal olduğum söylenemez. Vaktimin çoğunu eşim Serra ve kızım Naz'la geçiriyorum. Küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyorum.

BEŞİKTAŞ AVANTAJLI
Futbol garip bir oyun. Dünü yok. Bunun en güzel örneği F.Bahçe. Bakın G.Saray'ın başarıları unutuldu. Herkes Fener'i konuşuyor. Yediği hatalı goller, tura mal olsaydı kaleci Volkan yerden yere vurulacaktı. Ama aynı maçın sonunda bir anda kahraman oldu. Sivas'ın şampiyon olması zor. Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray var. Sivas biraz da bize borçlu bulunduğu yeri. F.Bahçe moralli. Beşiktaş bir tek ligde mücadele ediyor. Tek kulvarda yarışma avantajını kullanırsa Beşiktaş ipi göğüsyeyebilir."




Trabzon tek yürek
Sayed sahaya çıkıyor
Basına yemek verdi
İki futbolcu grip oldu
Serkan maç saatinde
Çağdaş hep çıkışta
 
Milan onu istiyor
Brezilyalı gazeteci Duarte,...
Kanatlar kırık
Sakat Carlos yarın oynamıyor.
5 aday birden
Oy pusulalarının renk seçimi...
Aktar geri adım attı
G.SARAY Divan Başkanı...
90 + Beşiktaş
G.Birliği' ni +94' te Bobo ile...
Tello ligdeki 7.
Beşiktaş' ın Ankara' da en etkili...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu