Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     

Pastırma olur

Tolunay'ın takımı çok formda. Mehmet, Gökhan, Saidou ve Cangele kolay gole gidiyor. Kalli hata yaparsa yanar.


Beşiktaş derbisinde çok yorgun gözüken Galatasaray, oynadığı futbolla hayal kırıklığı yarattı. Futbolcuların ne denli bitkin oldukları maçın ikinci yarısında özellikle 75'inci dakikadan sonra açık bir şekilde görüldü. Bu hafta umuyorum ki yeniden o agresif ve kazanma arzusunda olan takımı görürüz. Aksi halde işleri çok zor. Zira cumartesi oynayacakları
rakip Kayserispor. Hikmet Karaman'ın küme düşme mücadelesinden alıp düze çıkardığı sarı-kırmızılılar, kaliteli oluşumlarla yeniden yapılandı. Ertuğrul Sağlam ile müthiş bir çıkış yapıp, aynı istikrarı sürdüren Tolunay Kafkas ile bu meyveleri toplamaya devam ediyorlar.

KAYSERİ ÖRNEK KULÜP
Buna Başkan Recep Mamur ve menajer Süleyman Hurma'nın takımı idari yönden başarıyla yönetmeleri ve oyuncu transferlerinde akılcı seçimleri de eklenince Kayserispor son iki yılda deyim yerindeyse 'pik' yaptı. Sarı-kırmızılıların, ligin ikinci yarısında yakaladığı galibiyet serisi ve oynadıkları futbol küçümsenmeyecek kadar iyi. Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Cangele ve Alioum Saidou takımın lokomotif isimleri. Her an gol pozisyonu bulabiliyorlar ve bunları da golle neticelendiriyorlar. Takım halinde hareket ediyorlar, defansif kademe anlayışları ve takım içindeki arkadaşlık ve kaynaşmaları da üst seviyede.

YÜK TOPAL'DA OLACAK
Bu takıma karşı Galatasaray mutlaka üst düzeyde mücadele etmeli. Kanat varyasyonlarını iyi kullanmalı. Sabri ve Volkan'ın hücumdayken bıraktıkları boşluk ve kademeleri iyi kapatılmalı. Cimbom defansını da kendi kalesine yakın kurmamalı, kademe anlayışında Song ve Servet çok dikkatli olmalılar. Orta saha alan daraltmalı, rakip üzerinde presle baskı kurmalı. Mehmet Topal yine takımın can simidi olacaktır diye düşünüyorum. Arda dikine oynamalı, driplinglerini yatay değil rakip kaleye doğru yapmalı. Hakan Şükür ile Ümit ikilisi de devamlı suretle forvette yer değiştirmeli, kesinlikle durarak oynamamalıdır.

YILDIZLAR SAZI ALMALI
En onemlisi tabii ki teknik direktör Feldkamp'ın ne yapacağı? Umarım yine Nonda'yı orta alanda oynatıp, Barusso'yu da son 8 dakikada oyuna sokmaz. Galatasaray'da takımın yıldız adaylarının başta Lincoln olmak üzere artık sahaya gerçek güçlerini ve kapasitelerini koymaları gerekiyor. Futbolda dün yoktur, bugün ve sonrasında yapacaklarınız vardır. Sonuç olarak: Galatasaray'ı yarın renkdaşı ile oynayacağı çok zorlu bir Kayserispor maçı bekliyor. Coşkulu, agresif ve kazanma arzusunda olmayan bir Cimbom bu maçtan hüsranla ayrılabilir, benden uyarması!..




Adnan Polat rahatsız!
Çok önemli değil
Suları Polat verdi!
İpleri elinize alın
Asfalt ağlayacak
Emre hazır kıta
Ümit hırs küpü
Servet Çetin acıya alışık!
Tek başına çalıştı
Hasan çok özledi
Orkun'a yoğun tedavi
Öztürk kabul etmedi
Benim kaptanım iyi oynayandır
Nazım Durak seçecek
Canaydın geri dönüyor
 
Uzak durun
Aurelio, Uğur ve Volkan bir anda...
Kurtlarla dans
F.BAHÇE, Devler Ligi' nde son 7...
Şampiyonluk resmi
"Bu fotoğrafı şampiyonluk kupası...
Sınırdakilere ' kart' ...
3' er sarı kartlı Serdar Özkan ve...
Sihirbaz mıyız!
"Sihirli değneğimiz yok. Kulüp ve...
Moawad birlikte başardık
Trabzonspor' un yeni transferi...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu