Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Ramos'un kupası!

Sevilla'da iki kez UEFA Kupası'nı havaya kaldıran Juande Ramos, aynı başarıyı İngiliz ekibinde tekrarlamak istiyor. Ev sahibi takım, Hollanda temsilcisini yener.


334 Bolton- S. Lizbon 2.5 Altı 1.45
Bir önceki turda sürpriz bir şekilde Atletico Madrid'i eleyen Bolton çok da iyi oynayan bir takım değil. Anelka'nın gidişinden sonra büyük bir gol sıkıntısı çekiyorlar. Zaten Atletico Madrid'i de hücumuyla değil, iyi savunmasıyla eledi. Eşleşmenin ilk ayağını 1-0 galip bitirdikten sonra deplasmandan 0-0'la
dönünce zafer yaşadılar. Siyahbeyazlı ekibin forvet hattında yer alan El Hadji Diouf, hareketli bir forvet fakat son 5 sezonda sadece 23 gol atması, bitirici bir forvet olmadığının kanıtı. Senegalli futbolcu daha ziyade arkadaşlarına pozisyon hazırlıyor. Ama şu an için Bolton'da bu pozisyonları değerlendirecek partneri yok. Ev sahibinin son 13 maçta 8 gol atabilmesi ilginç bir istatistik. Sporting Lizbon da deplasmanlara kazanmak için gitmeyen bir ekip. Vukçeviç ve Liedson'un hızlı ataklarıyla sonuca gitmeye çalışıyorlar. Portekiz Ligi'nde şampiyonluk şansları bulunmuyor. 2.5 altı ön planda.

331 Anderlecht- B. Münih 2.5 Altı 1.50
Bayern Münih, sezon başında süper oynuyor ve attığı gollerle karşılaşmaları üst seçeneğine taşıyordu. Artık işler tam tersi oldu. Bavyera temsilcisi pozisyona girmesine rağmen gol bulmakta zorlanıyor. Tek gollü galibiyetler, berabere biten karşılaşmalar herkesi Bayern'den soğuttu. Bu mücadele iki ayaklı olduğundan Hitzfield'in Belçika'da takımını fazla sıkmayacağı tahmin edilebilir. Ancak Bayern Münih bir yerde patlayacak. Bu, zayıf Anderlecht önünde olabilir.

344 Boca- Atlas 2.5 Üstü 1.50
La Plata deplasmanında haksız yere 10 kişi kalmasına rağmen ucuz bir penaltı ile 3 puanı alan Boca Juniors'ta, sağlam defansa rağmen kaleci Caranta'nın komik hataları saç baş yoldurdu. Bu durum ciddi sınavlarda önemli problemler yaratabilir. Bunun dışında iki topu direkten dönen Juan Roman Riquelme'nin lige ve bu kıtaya ne kadar fazla olduğunu bir kez daha gördük. Diğer yandan yeni transfer Kolombiyalı orta saha oyuncusu Vargas'ın performansı üst düzeydeydi. Meksika temsilcisi Atlas, La Bombonera'ya 1 puan için gelecek. Ancak sonucu her an değiştirebilecek etkili ayaklara sahip Boca Juniors, bu maçı 2.5 üstü bitecek şekilde kazanır.

335 G. Rangers- W. Bremen 2.5 Altı 1.85
İskoçya Premier Lig lideri Glasgow Rangers, zorlu Werder Bremen karşılaşması öncesi ligin vasat takımlarından Aberdeen'i yenerken fazla zorlanmadı. Son 2 maçında 11 gol attı. İki takım bundan önce hiç karşılaşmadılar ve bu tarihlerindeki ilk buluşma olacak. Werder Bremen, cumartesi günü Dortmund'u 2-0 yendi ve oyunun her anında rakibinden üstündü. Ligde cezalı olan Diego, Dortmund'a karşı takımdaki yerini alamazken, Rangers maçında sahada olacak. Konuk ekibin en önemli eksiği ise sakatlığı hâlâ süren Frings. Ancak bu yıl ikinci sakatlığını yaşayan Frings'in olmamasına artık Bremen alıştı. Rangers kaptanı Ferguson bu maçta oynadığı takdirde İskoçya'nın Avrupa kupalarında en çok forma giyen futbolcusu unvanına sahip olacak. Rangers'ın golcüsü Darcheville üç maç cezalı ve Werder Bremen mücadelesinde son kez oynayamayacak. İlk mücadelede az gol olması yüksek ihtimal.

336 B. Leverkusen- Hamburg 02 1.42
UEFA Kupası'nda iki Alman takımının mücadelesi gerçekten ilginç olmaya aday. Bir önceki turda Galatasaray'ı eleyen Bayer Leverkusen, başarılı serisini pazar akşamı Bochum sonlandırdı. Ancak oyunun bazı bölümlerinde Leverkusen rakibinden üstün gözüktü. Aynı akşam diğer maçta ise Hamburg, Frankfurt'u çok rahat yenerken UEFA Kupası için de oldukça iyi izlenim verdi. Hamburg, Leverkusen'den tur için avantajlı çıkacak sonucu alır. Sürprizciler direkt 2 oynayabilir.

341 Tottenham- PSV 1 1.45
İki hafta önce Lig Kupası'nı kazanan Tottenham, Birmingham'dan 4 gol yiyerek hedefini belli etti. Juande Ramos tam bir kupa canavarı. Böyle maçların atmosferini çok iyi bilen ve yönettiği takımlarda oyuncularına bu atmosferi en iyi şekilde yaşatan teknik adamın tek hedefi 3. sene üst üste UEFA Kupası'nı almak. Takımı da bunun için yeterli bir kadroya ve güce sahip. Berbatov ve Keane yine tetikte olacaklar. Son iki UEFA Kupası'nın sahibi Sevilla'nın teknik direktörü Ramos, şimdi Tottenham'da aynısını hedefliyor. Direkt 1 oynayın.




Hakeme yenildik
Roma değil Madrid yandı
P'Naikos-Efes Pilsen
Filede büyük sınav
Basketbolda kritik hafta
İlk maçlar 1-2 Nisan'da
Barça'da Messi şoku
İddaa sonuçları
Şans topu sonuçları
 
Hazır olun
"İnanınca neler yapabile-ceğimizi...
Rayına girdik
Asbaşkan Mahmut Uslu, "Üst üste...
Şeçim savaşları
Süren' e "Aday ol" diyen...
Günyüzüne çıkacaklar
Galatasaray' da başkanlığa...
Rico' ya kefilim
G.Saray zaferine sevinmediği için...
Gordon hazır
Gözündeki sorundan kurtulan ve düz...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu