Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
G.Saray'da artçı şok

Galatasaray yalancı baharda açan ancak son bir baskın yapan karla çiçeklerini döküp kuruyan "meyve ağacı" gibi oldu. Yabancısız, yıldızsız, tamamı yerli kadrosuyla başlayan büyük çıkışın çiçeklerini kurutan Almanya'da yaşadığı "soğuk duş"tu. Artçı etkileri ise düne miras kaldı. Feldkamp'ın Leverkusen hezimetinin ardından kadroda revizyona gitmesi bekleniyordu. Ama yaşlı Alman yine herkesi şaşırtmayı başardı. Bouzid dışında elinde ne kadar yabancı varsa ilk 11'e koydu. Yabancı ağırlıklı ancak birbirine yabancı bu kadro da Kasımpaşa karşısında bir varlık göstermekten uzaktı. G.Saray'ın dünkü moralsiz, isteksiz ve temposuz hali Kalli'yi maç sırasında bile yer değişikliği yapmaya itti. Sağ bekte başlayan Barusso, 31. dakikada ön libero Emre ile yer değiştirdi. İkinci yarıda ise ilk yerine döndü. Sağ kanatta başlayan Ayhan göbeğe çekilirken, forvette başlayan Ümit maçı kanatta tamamladı. Ama sorun başka yerde, orta sahadaydı. Orta saha direnci olmayan oyunculardan kuruluydu. Ne fizik gücü vardı bu oyuncuların ne de teknik yaratıcılıkları. Kanatlar da işlemeyince G.Saray adeta stop etti!

Kara kış kalıcı olabilir
Çift ciğerli olduğu esprileri yapılan Serkan'ın oyuna girişi bile çözüm olmaktan uzaktı. Kalli orta sahadaki sıkıntıyı bir türlü görmedi, çözümü forveti kalabalıklaştırmakta aradı. Kalede Orkun yere yatmadan bir 90 dakika daha bitirdi. Buna yediği firikik golü de dahildi! Barusso güçlü bir oyuncu. Ama takıma alışması için birkaç haftaya daha ihtiyacı var. Song bıraktığı yerden başladı, olan da Leverkusen maçına oldu! Servet her zamanki gibiydi. Yani ortalamanın üstündeydi. Hakan Balta en rahat maçlarından birindeydi ama o da rahatlığın rehavetine girivermişti. Emre önce ön liberoda sonra sağ bekte denendi ama ikisinde de verimli değildi. Nonda ve Ümit pas alamamanın ıstırabını taşıyan dünkü maçın günahsızlarıydı. Kurtarıcı olarak 37'lik Hakan'ın alınması ise G.Saray'ın dünkü özetiydi. F.Bahçe ve Sivas'ın kayıplarını değerlendiremeyen G.Saray için, yalancı bahardan sonra gelen "kara kış" kalıcı olabilir. Tabii F.Bahçe ve Beşiktaş maçlarını lehte bitiremezlerse.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hayalet takım   / 22-02-2008
 Mükemmele doğru   / 19-02-2008
 Cimbom neden gol atamıyor?   / 15-02-2008
 Herkes için başka bir Galatasaray   / 06-02-2008
 Şansla karışık illüzyon   / 31-01-2008
 Galatasaray'daki üstü örtülü kriz   / 23-01-2008
 Basinas'ın transferi dengeleri bozabilir   / 18-01-2008
 Galatasaray'ın çivisi çıktı!..   / 08-01-2008
 G.Saray 'Umut'u transfer ediyor!   / 03-01-2008
 Kalli bir türlü kıvamı bulamadı   / 27-12-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Sabır taşırdı
Bursa mağlubiyeti sonrasında '...
Yola devam
"Buraya şampiyon olmaya geldim.
Önce kupa
Rize ile zorlu bir maç...
Yakan hatalar
Erdinç' in 37' de kırmızı kart...