Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Antibiyotik

Her ağacın kurdu özünden olurmuş ya bizdeki de o hesap oldu. Ayağının dümenine yandığım Edu kardeşimiz, Moskova dejavusu yaptırır gibi davrandı ve umudumuzu zapladı. 24 ayar giden maçı 24. dakikada kahredip sadece stat dolusu değil memleket dolusu pır pır yüreği tık nefes etti lahzada.

SEKEREKTEN
Maça çıkarken birkaç Fenerli tek ayak üstünde sekerek uğur yaptı ama esas tılsımın adına "Uğurlu Antibiyotik" desek yeri. Burada uğur lafı gol pasını veren Uğur Boral'dan dolayı. Antibiyotik ise spikerin Kezman golüne bu adı vermesinden mülhem.

YAŞA HALİT ABİ
Ne de güzel duygular sinmişti ilk 25 dakikaya oysa.
Bütün zamanların en tatli dilli, en keyifli maç anlatan adamı ustalar ustası Halit Kıvanç'ı dinliyorduk yıllar sonra boru mu Sesine soluğuna sinen bin yıl bilgesi rengine ne de hasret kalmışız meğer. Star Spor'a da sevgili İlker Yasin dostumuza da bu sürprizleri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Koskoca Halit Kıvanç'ın takım elbise reklamlarına spot cümle kurmaktan daha anlamlı etkinliklerin adamı olduğunu hatırlayıp hatırlattılar bir güzel.

O İNANILMAZ KAFA
Oturduğumuz yerden ahkam kesmek kolay ama yine de söylemeden edemeyeceğim. Başta Roberto Carlos olmak üzere Alex olsun Aurelio olsun konsantre sorunu yaşadılar sanki maç boyunca. Allah'tan ki Lugano 57. dakikada o inanılmaz kafayı çakıp kaleciyi kımıl zararlısı gibi bıraktı da keyfimiz avdet etti. Yani keyiflendik de ne oldu. Ne olacak her güzel şey gibi kısa ömürlü sürdü ve adamlar da bize çaktılar ikinci çiviyi.

NE OLDU BİZE
İstatistikler maçın en çok koşan adamının Kezman olduğunu belirttiği anda hoca dışarı aldı bu oyuncuyu. Yerine halefi diyebileceğimiz Semih'i aldı. Allah var çocuk daha girer girmez gol pozisyonuna da girdi ama kaleci atik davrandı. Bazen basiret bağlanır ya sanırım ondan oldu bizim takıma dün gece. Taraftar bile koca maç boyunca toplasan 6-7 dakika ya bağırdı ya bağırmadı. Doğma büyüme bir Fenerli olarak rakibimiz Beşiktaş'ın tribün şovlarını hasetle anmadığımı söylersem 2 yüzlülük olur diyordum kiii 87. dakikada Semih Şentürk 70 milyonu Şen Türkler haline getirdi. Ohhh beee.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Canlı Bomba   / 16-02-2008
 Yendik yuğrum!..   / 11-02-2008
 Tırnakla söktük   / 04-02-2008
 Dualar kabul oldu   / 28-01-2008
 İnanamadık gollere   / 23-12-2007
 Kibar hırsız   / 17-12-2007
 Uğurlar ola   / 13-12-2007
 Rio çiftetellisi   / 09-12-2007
 Mahalle maçı   / 24-10-2007
 Teşekkürler sana   / 27-05-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Boğaçhan
Sevilla' yı eli boş uğurlayan sarı...
Bu cevizi kıracağız
"Yenemeye-ceğimizi düşünsem burada...
Yıldırım tepki
Beşiktaş Başkanı Yıldırım...
Cesur yürek
Trabzonspor' da teknik direktör...