Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Rövanşı bırakmayız

UEFA Kupası'ndaki ilk maçı 2-1 galip tamamlayan Anderlecht, hayli şanslıydı. Fransız takımı seyircisi önünde turu geçecektir.


336 B. Leverkusen- G.saray 2.5 Üstü 1.65
Bayer Leverkusen, Galatasaray karşısında hücum etmeyi hiç düşünmeden savunma idmanı yaparcasına bir maç çıkartmıştı. Bu kez galip gelmek zorunda olan kırmızı-siyahlılarda Gekas'ın da Kiessling ile birlikte oynama ihtimali yüksek. Galatasaray da gol atmaya ihtiyacı olması nedeni ile sahaya Lincoln'lü
bir kadro ile çıkacaktır. Tahmini oldukça zor bir karşılaşma. Bu oyunun golsüz bitmesi mümkün gözükmüyor. Bu nedenle 2.5 üstünün gerçekleşmesi kuvvetli muhtemel.

341 Spartak Mos.- Marsilya 2.5 Altı 1.70
Kışın çok sert geçtiği Rusya'da bu nedenle ocak-şubat-mart aylarında futbol oynanmıyor. Ama Avrupa kupaları istisna. Bu karşılaşmalar başka zamana alınamadığı için mecburen buz tutmuş, sert zeminde oynanmak zorunda. Maç saatinde Moskova'da hava sıcaklığının -3 olması bekleniyor. Yani buzlu... Eşleşmenin ilk ayağını Marsilya 3-0 kazandığı için çok fazla hücum yapmasına gerek yok. İklim şartlarını da göz önünde bulundurursak en güzel seçimin 2.5 altı olması normal.

342 P' Naikos- G. Rangers 2.5 Altı 1.45
Geçen çarşamba akşamı Glasgow'da 0-0 berabere kalan iki takım için yine tahmini zor bir karşılaşma. İlk mücadelede üstün oynayan ve forveti Novo ile birçok pozisyon bulan Rangers, Panatinaikos'un Hırvat kalecisi Galinoviç'i geçmeyi başaramadı. Glasgow Rangers ligdeki son 8 karşılaşmasını da kazandı. Ancak İskoç Premier Lig'in kalitesi, bize Avrupa maçları için fikir vermekten oldukça uzak. Takımda sakatlar da baş ağrıtıyor. Önemli futbolcular, Whittaker, Thomson, Smith, Webster, Atina'da yoklar. Panathinaikos'ta ise önemli bir eksik bulunmuyor. 2.5 altı da yine güzel bir seçim olarak görünüyor.

344 Atl. Madrid- Bolton 1 1.35
Bolton, bu sezon gerçekten bekleneni veremedi. Mali kriz kapıya dayanınca yapacak bir şey bulamadılar ve takım içerisinde değişikliğe gittiler. El Hadji Diouf'un attığı tek gol ile ilk maçı kazanmasını bildiler fakat bazı taşların hâlâ oturmadığı ortada. Bolton, hafta sonu FA Cup olduğu için maç yapmadı. Atl. Madrid, hafta sonu Athletic Bilbao ile oynadı ve 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayıp 2-1 yenildi. İspanyol temsilcisi, evinde zor kaybeden bir takım. Galibiyete yakın.

345 Bordeaux- Anderlecht 1 1.35
Anderlecht, ilk maçta büyük bir istek ve hırs ile oynamasına rağmen, 90+5'te attığı gol ile zar zor 2-1 kazanabildi. Bordeaux ise Fransa'da son 7 maçının 6'sını kazanarak müthiş bir form yakaladı. Lider Lyon'un ensesine yapışırken son maçta Monaco deplasmanında 6-0 galip gelerek olağanüstü bir netice elde etmiş durumda. Bu moral ve formla, Anderlecht'i de ne yapıp edip yenecek ve turu geçecektir.

353 Tottenham- Slavia Prag 1 1.15
Son iki UEFA Kupası'nı Sevilla ile kazanan gözde teknik adam Juande Ramos, sezon ortasında olaylı bir şekilde Sevilla'yı bırakarak Tottenham'ın başına geçmişti. Ligde zirve yarışından kopmuş durumda olan Tottenham, UEFA Kupası'na önem veriyor. Slavia Prag'la Prag'da oynanan maçta ilk yarıda attığı iki golle kalitesini ortaya koydu. Ancak ikinci yarıda geriye çekilince, Slavia Prag bir gol bularak yeniden umutlandı. Ada ekibi evindeki rövanşta çok daha dikkatli olacak ve bu defa rahat kazanacaktır. Kupon tamamlamak için ideal.

354 Villarreal- Zenit 1 1.35
Villarreal, ilk maçta şanssız bir pozisyonda yediği gol ile maçı 1-0 kaybetmişti. Ev sahibi, kadro yapısı ve güç olarak rakibinden bir hayli üstün. Evinde kolay kolay kaybetmiyor. Zenit, 11 Kasım 2007'den beri sadece 4 maç yaptı ve hepsi UEFA Kupası'ndaydı. Bu durumda, Nihat'ın takımı Zenit'ten daha rahat maça konsantre olacaktır ve kondisyon olarak da rakibinden daha hazır durumda.

363 San Lorenzo- Cruziero 1 1.90
Ligde San Martin'e 90. dakikada penaltı golüyle yenilen San Lorenzo, belki de sezonun en kritik maçına çıkıyor. Arjantin'den bu karşılaşmadan alınacak olası bir yenilgide tüm kulubün karışacağı yönünde haberler geliyor. Çünkü kulüpte beklentiler D'Alessandro transferinin de etkisiyle fazla. Gruptaki ilk maçını Potosi ile yapan ve güle oynaya 3-0 kazanan Cruziero ise aldığı 3 puan nedeniyle oldukça rahat. Arjantin ve Brezilya takımlarının maçları hep çekişmeli olur ve ev sahipleri genelde şanslıdır.




Efes yıkıldı
Önce Celtic sonra Barça
Umudumuz sona ermedi
TAU'dan darbe
Fener sıkmadı
Güneş açtı: 3-1
Hasan Doğan basınla buluştu
Bayan Aslan Ramat önünde
UEFA kupası ilk maç sonuçları
Şans topu sonuçları
İddaa sonuçları
 
Derbide Urfa
311 Kırıkkale- Alibeyköy 10 1.09
Kırıkkalespor, ...
Boğaçhan
Sevilla' yı eli boş uğurlayan sarı...
Muhteşem koro
Saracoğlu' nda tarihi gün...
Bu cevizi kıracağız
"Yenemeye-ceğimizi düşünsem burada...
Skibbe: Parolamız hücum
Leverkusen Teknik Direktörü...
Yıldırım tepki
Beşiktaş Başkanı Yıldırım...
Delgado korkusu
Beşiktaş' ta Matias Delgado...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu