Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Hep böyle gitmez

Beşiktaş'ın en büyük sorunu gol yemeden kazanamamak. Bu sıkıntı acilen çözülmeli Dünkü maçta herkes çok gayretli, herkes inanılmaz istekliydi. Galibiyeti hak ettiler.


Öncelikle her iki takımı da kutluyorum. Soğuk havaya ve zor saha şartlarına rağmen gerçekten futbol adına iyi mücadele ettiler. Beşiktaş'ta dünkü en önemli değişiklik savunmadaydı. Toraman-Gökhan-GordonÜzülmez'den oluşan geri dörtlü hava toplarında iyi ama yerden biraz zayıf görünüyor. Maçın sonlarına kadar iyi de idare ettiler. Hatta "Beşiktaş galiba
gol yemeden maçı bitirecek" derken, üç dakika içinde iki gol yediler. Beşiktaş'ın en büyük sorunu her maç gol yemesi. Bu sorunu acilen çözmek zorundalar. Her maç böyle kazanılmaz.

BENCE GOL CİSSE'NİN
Tribünlerin, yediği gollerden sonra Rüştü'yü ıslıklaması hatalı. Evet, Rüştü beklenmedik hatalar yaptı ama dünyanın en iyi kalecileri de gol yiyor. Bence Ankaraspor'un fazla pozisyonu olmadığı için oyundan soğumuş olabilir. Beşiktaş'ın orta alanı ve forveti her zaman hücumu düşünüyor. İyi pas yapan, etkili ataklar yapan oyuncuları var. Cisse de bunlardan biri, bence Fransız oyuncu orta sahanın mimarı. Hatta Nobre'nin attığı gol bence onun golü olmalı, Nobre sadece tamamladı.

SERBEST BIRAKIN
İkinci golün sahibi Holosko da muhteşem bir transfer. Bence Slovak oyuncu serbest oynamalı. O zaman takımına daha büyük katkı sağlayacaktır. Kendine güveni geldikçe, daha da etkili oynayacak. Mert Nobre'yi de unutmamak gerekir. Mücadele gücünü sonuna kadar kullanan, sahaya her şeyini veren bir golcü Nobre. Genç oyuncu Aydın da cezalı Tello'nun yokluğunda iyiydi. O da sürekli oynarsa, takımına büyük fayda sağlayacaktır.

ÖNÜNDE 3 RAKİP VAR
Beşiktaş'ın önünde şampiyonluk için bir değil, üç rakip var. Bu nedenle oynayacakları maçların telafisi yok. Ankaraspor karşılaşmasını, şansın da yardımıyla kazandılar ama her zaman böyle olmaz. Bu maçta herkes çok gayretliydi. Başkan Demirören de tribünde inanılmaz motive olmuş durumda. Yönetim bu sene hocaları kimi istediyse, hatta daha fazlasını bile aldı. Beşiktaş'ta her mevkinin alternatifi var. Top artık saha içindekilerde.

RIZA ÇALIMBAY


Altın kafa
Beyaz sayfa
Borç 92 milyon YTL
Yozgatlı nihayet
Sıkıntı yaşadık
Risp'in 'gözü kara'
Gözler Mali Kurul'da
Gordon ilk 11'e girdi
Zan'dan fedakârlık
Ali'den tarihi bir asist
Pankartlı gönderme
2-0 bitse bu kadar üzülmezdik
Sağlam'a Nobre tepkisi
F.Bahçe dün de hedefti
Cisse maçı bitiremedi
Genç Aydın alkış aldı
SAĞLAM GiBi hoca zor bulunur
Küfürbazları bana getirin
PAF maçı iptal
Kapalı kıyağı
En iyisi İnönü
Keyfini çıkarın
De Nigris'ten 2 gol birden
Kardelen
 
İpten dönüş
Beşiktaş kolay kazandığını zanettiğini sandığı maçı bir mucize eseri...
Gerilim filmi
Kar, tipi, tek kelimeyle buz gibi bir hava... Basın tribünündeki...
Buzda dans
Buz tutan zemin, siyah çizgilerin üstünü örtecek kadar yağmaya devam...
Biz de unutmayacağız
GALATASARAY yöneticisi Haldun...
Ya ispat et ya istifa et
F.Bahçe cephesi, Tunca...
Tarihe geçti
Galatasaray' ın 18.5 milyon euro'...
Hedef güçbirliği
Başkan Özhan Canaydın, kongrede...
Seçimden memnunuz
Asbaşkan Hacısalihoğlu,...
İlk toplantı Ankara' da
TRABZONSPOR yönetimi, ilk...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu