Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Trabzon işi bitirir

Kredisini kullanan Trabzonspor için Türkiye Kupası, bu yılki en önemli hedef Adana Demirspor karşısında umutlarını tüketecek bir hata yapmaz ve kazanır.


212 Ş. Urfa- Kayseri 2 1.15
Grubunun sürpriz lideri Şanlıurfaspor için zorlu maraton başlıyor. Çünkü arka arkaya Kayserispor ve Fenerbahçe'yle oynayacak. Yani takımın 4 puanda kalma ihtimali çok yüksek. Fenerbahçe karşısında iyi bir devre arası geçirdiğini gösteren konuk takım, vasat rakibini devirir.

216 Oftaş- Denizli 10 1.24

Oftaş için hedef maçı. Çünkü burada kaybederse Bursa deplasmanından ve Ankara'daki Galatasaray mücadelesinden en az 3 puan çıkarması gerekecek. Dolayısıyla son derece disiplinli oynayacaklarını düşünüyorum. Devre arası kampını da gayet iyi geçirdiler. Çifte şans uygun.

221 Adana Demir- Trabzon 2 1.25
İki takım arasında güç farkı büyük. Eğer Trabzonspor, stadının zemini kötü bir takımla oynasaydı takılabilirde ama Adana 5 Ocak Stadı büyük takımlar için gayet uygun. Mutlaka kazanması gereken konuk ekibin bir hata yapma ihtimalini çok düşük görüyorum. Oranı beğenirseniz oynayın.

231 Huelva- Villarreal 02 1.24
Huelva'nın forvet hattında büyük sıkıntı var. Gol bulmakta zorlanıyorlar. Villarreal de bildiğimiz gibi. Bir iyi, bir kötü. Ama son 3-0'lık Espanyol yenilgisi takımın kendine gelmesini sağlayacaktır. Çünkü potansiyelleri var. Yıldızları ortaya çıkarsa konuk ekip kazanıp, avantaj yakalayabilir.

235 Sevilla- Barcelona 1 2.30
Son dönemde yükselttiği formuyla dikkatleri çeken Sevilla; Yaya Toure, Ronaldinho ve Leonel Messi'siz Barcelona'yı ağırlayacak. Ev sahibinde de Kanoute en önemli eksik. Çekişmeli bir karşılaşma olacak. Bu aralar güven vermeyen Barcelona'nın ilk ayakta takılması beni şaşırtmaz.

331 Mallorca- Real Madrid 2 1.80
Real Madrid yönetimi bu yıl kesin kazanılmasını istediği kupalar arasında Kral Kupası'nı da gösteriyor. Guiza ve Webo gibi iki önemli ismi olmayan Mallorca'nın işi zor.

Barış DİNÇARSLAN


Zirve Kartalı
AEK kazanır
G.Saray'a güvenmeyin
Levante'de ışık yok
Kurada kriz
Türkiye yine kayıp: 2-3
Amin vurdu: 96-94
Aslan üzdü: 62-64
Popüler bahisler
Son dakika
İddaa sonuçları
 
Voleybol 50 yaşında
Yarım asır geride kalmış. Kimler geldi, kimler geçti. Hep arka planda...
Carlos devrede
"Ronaldo ile konuşmayı denedim,...
Avrupa' da hedef final
Roberto Carlos, dün sabah...
Hedef Dabo
Linderoth' tan umudu kesen Aslan,...
Divan Kurulu bugün
Galatasaray' da ocak ayı olağan...
Sessiz çığlık
Beşiktaş, başkent temsilcisini...
Boş tribünler zevk...
Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu