Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Izdırap

Galatasaray'ı seyretmek bana acı veriyor. Son 6 yılda "Eh şöyle böyle" diyebileceğimiz bir takımdan, "Berbat" bir takıma büyük bir başarıyla geldik. Bu takım, iyi sayılabilecek bir Anadolu takımı o kadar. Üzerinde Galatasaray'ın o anlı şanlı forması olmasa ve de bu forma karşısına çıkan takımın yüreğine korku salmasa, Galatasaray'ı yenmek içten bile değil. Bursaspor iyi futbol oynamıyor. İtişiyor, kakışıyor, tekme atıyor, Tum diye bir santrforu var o kadar. Bu Bursaspor karşısında Galatasaray, zaman zaman çok kötü durumlara düştü. Savunmada Song'un olmayışı rakip için büyük bir avantajdı. Hep söylüyorum Bouzid, bırakın Galatasaray'ın futbolcusu olmayı, Süper Lig'de hiçbir takımda oynayamaz. Sahada futbol adına Galatasaray'da Uğur ile Mehmet Topal, Bursa'da da Tum vardı.

Kalli hayatından bezmiş
Hava soğukmuş, Galatasaray yorgunmuş, çok zor bir yolculuktan sonra Bursa'ya gelmiş... Galatasaray bu tür mazaretlerin arkasına saklanamaz. Bu kulüp, transferde 30 milyon dolar harcadı. En büyük parayı verdiği Lincoln, daha tatilden Türkiye'ye dönmedi. Fenerbahçe'de ise Roberto Carlos, her an kulübünün ve takımının emrinde. Hangisi profesyonel, hangisi şımarık çocuk siz karar verin. Ama tabi bu futbolculara, futbol oynatan ve adam gibi davranmayı öğreten yönetimdir. Galatasaray'da yönetim diye bir şey yok. Bu takımla Galatasaray'ın ikinci yarıda neler yapacağını kestirmek çok güç. Kalli'nin şansına sığınarak nereye kadar gider Galatasaray bilinmez. Ama iş gün gibi açık ki Galatasaray'ın başına marttan sonra gelecek yönetimin işi çok zor olacak. Sadece 2 yılın değil son 6 yılın enkazını temizlemek, günde 24 saat çalışmayı gerektirecek. Galatasaray Bursa'ya Sabri, Volkan ve Nonda gibi futbolcularını getirmedi. Bunlar, herhalde ligin ikinci yarısının ilk maçında forma giyecek. Galatasaray'ın başında gönülsüz bir teknik direktör var. Grip oldu mu ülkesine giden, 80'ine merdiven dayamış bir hoca. Bunun dışında Galatasaray'da futbol el yordamıyla yönetiliyor. Uzun lafın kısası bu takım ve Kalli, silkinip kendine gelmezse ikinci yarıda G.Saray'ı zor günler bekliyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Avrupa'nın kralı!   / 24-12-2007
 Zor oldu   / 15-12-2007
 Çekirge öldü   / 09-12-2007
 Sıçra çekirge   / 03-12-2007
 Kalli'nin tercihi   / 30-11-2007
 Kalli'nin işleri!   / 26-11-2007
 Hele şükür   / 12-11-2007
 İstifa et   / 09-11-2007
 Kalli'nin işleri   / 05-11-2007
 Neler olmaz?   / 02-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kupada soğuk randevu
Fortis Türkiye Kupası' nda 2.
Fark etmedi
Sarı-kırmızılı ekip, Bursa...
Bitti bitiyor
Coloccini, Ze Castro ve Meite ile...
Barış darbesi
Golcü futbolcu Kırıkkale maçı...