Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
G.Saray'a mucize gerekiyor

Türk futbolu adına 2008 yılından beklentileriniz nasıl?
İki gündür İzmir'deydim. İki günde ne kadar Galatasaraylı varsa "Ne olacak bu Galasaray'ın hali?" diye sordu. Ben de dedim ki "Samimi olarak söylüyorum; Allah'a dua edin. Çünkü Galatasaray'ı kurtarırsa Allah kurtarır." Görünüşte Galatasaray'ın kurtulması söz konusu değil. Özhan Canaydın çok büyük işler yaptığını zannediyor, işin başında kalmaya kararlı. Adnan Polat çok başarılı olduğunu zannediyor, işin başında kalmaya kararlı. Bunlar kaldıkları yetmiyor gibi Kalli'yi de işin başında tutmaya kararlılar, Galatasaray'da hiçbir gelecek yok, umut yok, kapkaranlık. Bir mucize olursa, Galatasaray kurtulur.
Fenerbahçe'nin şiddetle transfer yapması lazım. Bu açık gerçek. Kaleciden başlayarak, forvete kadar dört hattında dört iyi transfere ihtiyacı var. Bir iyi kaleciye, bir iyi savunma adamına, bir iyi orta saha adamına, bir iyi forvete... Kimse kimseyi kandırmasın. Fenerbahçe genelinde 1. sınıf, ikinci adamlar takımı. Her takıma lazım yedekler Fenerbahçe'de ilk 11'de oynuyorlar. En iyi oyuncusu Aurelio olan bir takım 2. sınıf bir takımdır. Çünkü Aurelio, 1. sınıf oyuncu değil. Aurelio 2. sınıf görev adamlarının, sadece görev adamı olarak oynayanların en iyilerinden bir tanesi. Bir takımın en iyi adamı görev adamı ise o takımda 'iyi adam yok' demektir. Böyle bakmadıkça Fenerbahçe camiası olaya, Fenerbahçe bir adım ileriye gitmez. Beşiktaş'ı daha önce söyledim zaten.

SİVAS DEVRİM YARATIR
Trabzon idari sorunlarını çözemezse hiçbir şey olmaz. Kongrenin ertelenmesi Trabzon'a çok şeyler kaybettirdi. Bu savaş sürecektir, Trabzon bu yılı da kaybetti bana sorarsan. Sivas'ı bilemiyorum. Bir "Şampiyon olamayız" diyorlar, bir "Oluruz" diyorlar. Hayrettin ile Mehmet Yıldız'ı pazarlamaya uğraşıyorlar. Sonra tekrar vazgeçiyorlar, "Bunları satmıyoruz, şampiyonluğa oynayacağız" diyorlar. Ben Sivas'ın şampiyon olmasını isterim. Sivas'ın şampiyonluğu, Türkiye'deki pek çok sabit fikri, yanlış düşünceyi değiştirecektir. 'Anadolu'dan şampiyon çıkmaz' düşüncesini değiştirecektir. Bu düşünce Sivas'ta da vardı. 'Demek ki iyi takım yaparsan bal gibi çıkarsın' diyecektir öbürleri de ve ona göre mücadele edeceklerdir. Türkiye'deki futbolun rengi değişebilir Sivas şampiyon olursa. İnşallah olurlar.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yedekler takımı   / 26-12-2007
 Kalli yetmez   / 25-12-2007
 Zafer Yıldırım'ın!   / 19-12-2007
 Tezgah mı var!   / 18-12-2007
 Süreyya bana gelip ağlacak   / 12-12-2007
 Kalli'yi de al git   / 11-12-2007
 Samimim olabilir   / 06-12-2007
 Vasiyet bırakmış   / 05-12-2007
 G.Saray'ın lehine   / 04-12-2007
 Boş geziyor   / 29-11-2007


 
Ahlaken yanlış
Desteği hak ediyorlar
G.Saray'a mucize gerekiyor
Yarın
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Heyecan dorukta
Teknik direktör Zico' nun, Rio' da...
Mali genel kurul cumartesi
G.SARAY Yıllık Olağan Mali...
Topuz harekâtı
Siyah-beyazlıların transfer etmek...
B planı devrede
Trabzon; İsveçli Prica,...