Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Lig üçüncüsü!

Üç haftada 5 puan kaybeden G.Saray bir araba dolusu eksikle OFTAŞ karşısına çıktı ve yedinci puanını da kaybetti. Sezon başından beri ilahların yardımıyla bir noktaya gelip sportif katkı olarak hiçbir şey yapamazsanız; ilahlar da sizden elini eteğini çeker. G.Saray'ın 6 yabancı oyuncusu var. Sadece ikisi kullanılıyor, kalan 4 yabancıdan üçü cam adamlar, ortada yoklar. Carusca denen yetenek (!) zaten ne olduğu meşkük bir oyuncu. Kendisinden 1.5 sezondur hiçbir beklenti yok. Mevcut futbol şubesine ters giden Erik Gerets onu mahsus oynatmıyordu. Bu büyük yeteneği kenarda bekletiyordu. Herhalde şu andaki teknik heyet de öyle düşünüyor. "Carrusca'nın parasını veren sponsor düşünsün. Biz ödemedik ya, bize ne!" ifade bu... Ama diğer ikisi, yani Linderoth ve Lincoln, aylardır ortada yok. GSK tarihinin bir atımda en yüksek parasal götürüsü olan transferinin kahramanları. Şu ana kadar pozitif katkıları yok. Çünkü kendileri yok. Erkenden ailecek Noel tatiline gittiler. Bu başarılı transferlere vesile olup, tez konusu operasyon yapanları tüm camia bağrına basıyor!

Cam adamlarla devam!
Maça gelince... Muhtemelen maliyeti Lincoln'ün kulübüne bonservis olarak değil, kendisine yıllık ödeme olarak da değil, sadece ayak bastı parası olarak verilen 3.5 milyon euro'dan çok daha az maliyeti olan OFTAŞ karşısında hemen hemen hiç gol pozisyonuna girmeden iki puanı daha bıraktı süper takım. Aslında 90 dakika OFTAŞ'ı seyrettik. Sahaya yüreğini koyan, ne yaptığını bilen, oyun şablonu olan ve disiplinli bir takım seyrettik. Karşısında ise maalesef oyun şablonu olmayan, ne yaptığını bilmeyen ve sahaya da yüreğini koymayan bir takım vardı. Teknik ve taktik olarak tüm maçın özeti budur. Bugüne kadar tanrıların yardımıyla, inanılmaz tesadüflerle gelen G.Saray belki de bu şansı içinde taşıyan Feldkamp'ın yokluğunda kenardaki süper teknik adamın katkılarıyla, bir tanesi 4. sınıf Avrupa, bir tanesi de 2. sınıf Türk takımına gol atamadan Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını üçüncü sırada bitirdi. Bence yapılacak operasyon: Derhal 30-40 milyon dolar harcayarak 3-4 tane daha cam adam alınmalı!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Dayak gibi tur   / 20-12-2007
 Liderlik ve disiplinsizlik   / 15-12-2007
 Fenerbahçe üç puanı hak etti   / 09-12-2007
 İlginç olacak   / 07-12-2007
 Liderlerin zaferi   / 03-12-2007
 Şapka ve tavşan   / 30-11-2007
 Korkak kadro   / 26-11-2007
 Çok önemli 3 puan   / 12-11-2007
 Hüsran   / 09-11-2007
 Bariz ofsayttı   / 05-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Zico' dan gözdağı
"Sevilla, Avrupa futbolunun en iyi...
Ne umdu ne buldu
Hafta içi UEFA' da Austria Wien' i...
Favori Kone
Nice' ın hafta sonu oynadığı ve...
Son hamle
Genel menajer Necmi Perekli,...