Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Korkmaz galibiyeti eliyle verdi

Fenerbahçe, CSKA'yı yenip Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez tur atladı. Aslan kral!..
_Fenerbahçe, 2000 yılının başarılı Galatasaray'ına benzetiliyor ve onun yolunda olduğu yorumlar yapılıyor. Katılıyor musunuz? Galatasaray kompleksinden kurtulmalarına imkan yok. Önce sen UEFA şampiyonu ol, Süper Kupa şampiyonu ol. Efendim Galatasaray 10 puan aldı da, bunlar 11 puan almış... Yahu 25 puan alsan ne olacak!.. Turu geçmene yetecek kadar puan alacaksın, önemli olan bu... Sonra ne yapmış? 'Tarihinde ilk defa 2. tura geçtim' diye zil takıp oynuyorlar, Avrupa kralı oluyor!.. Transfere ihtiyacı olan takım Fenerbahçe... Fenerbahçe'nin eksiği çok. Fenerbahçe'nin doğru dürüst takımı yok. Fenerbahçe'nin göklere çıkarılan bu takımını ben hâlâ beğenmiyorum. Gençlerbirliği, Bülent Korkmaz'ın yüzünden mağlup oldu. 10. dakikada Gençlerbirliği'nin 3 şutu var, 3'ü de isabetli, biri de gol. Ondan sonra nerede Bülent Korkmaz'ın takımı. Fenerbahçe'nin üzerine gittiği her akında gol pozisyonuna girdi ama futbol oynatmadı Bülent Korkmaz, Gençlerbirliği'ne... Her topu ileri tepiklediler. Fenerbahçe futbol oynadı, Gençlerbirliği tepik oynadı. Topu sadece ileriye teptiler. Top Fenerbahçe'nin ayağına geldiği zaman uzun süre kalıyordu ama pozisyon bulamıyordu. Gençlerbirliği'nde 3 saniyeden fazla kaldığı zaman gol pozisyonu yaratıyordu, Gençlerbirliği... Ancak Gençlerbirliği pas vermeyi düşünmedi, topu ileriye atmayı düşündü 1-0'dan sonra ve Fenerbahçe'ye karşı oynayan bütün teknik direktörlerin düştüğü hataya düştü Bülent Korkmaz. Fenerbahçe'ye karşı kendi 18'inde oynarsan, ama öyle ama böyle golü yersin. Fenerbahçe'nin orada çünkü çok tehlikeli adamları var.

KAHE'Yİ ÇIKARDI
Fenerbahçe'nin en zayıf olduğu yer savunması. Hele mağlup durumdaysa, savunma güvenliğini bırakıp saldırıyorsa Fenerbahçe'yi delik deşik edersin. Bülent Korkmaz bunu fark edemedi. Gençlerbirliği'nin değil, sahanın en iyisi olan Kahe'yi oyundan çıkardı. Ayağından topu alamıyorlar, aldığı her topu olumlu kullanıyor. Kahe'yi oyundan çıkardı, inanamadım. Zico'ya 'Kim sana bela oluyor, kimi alsınlar oyundan?' deseler, utanırdı, 'Ayıp lan o kadar da olmaz artık' derdi, Bülent Korkmaz gitti onu çıkardı. İnanılır gibi değil. Çekildi, çekildi, çekildi, tam Fenerbahçe'nin istediği oyunu oynadı ve golleri yedi; oturdu!.. 'Zico kazanmış!' Hadi canım sende... Ne Zico'su, ne alakası var? Bülent Korkmaz eliyle hediye etti. Abdullah Avcı'nın Galatasaray'a hediye ettiği gibi, Bülent Korkmaz da Fenerbahçe'ye hediye etti. 4'lerdi, 5'lerdi Gençlerbirliği. Maçı şöyle bir düşünün, hangi takımın pozisyonları daha net? Çok az akın yapmasına rağmen Gençlerbirliği'nin... Çünkü Fenerbahçe'de savunma yok. Türkiye'nin en kötü savunması. Süzgeç gibi. Carlos çok kötü. Gökhan da düşmüş. Edu ile Lugano zaten Allah'lık. Sadece Burhan'ın 4 tane net pozisyonu var. Birisini attı. Hele o son saniyedeki kornerden gelen topa kafa vurdurulur mu? Anla ne biçim müdafaa. Güç bela 2-1 yapmışsın, maç bitiyor, kafayı bomboş vurdu!..



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Süreyya bana gelip ağlacak   / 12-12-2007
 Kalli'yi de al git   / 11-12-2007
 Samimim olabilir   / 06-12-2007
 Vasiyet bırakmış   / 05-12-2007
 G.Saray'ın lehine   / 04-12-2007
 Boş geziyor   / 29-11-2007
 Beckham'ı almam   / 28-11-2007
 Terim değişmeli   / 27-11-2007
 Zaten bitmişti   / 21-11-2007
 Anlamak zor   / 20-11-2007


 
Tezgah mı var!
Korkmaz galibiyeti eliyle verdi
Bir teşekkür etmedi
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Füzeci Carlos
İngiliz The Sun gazetesinin...
Kalli yine bombaladı
G.Saray' ın Alman çalıştırıcısı...
Kanatlanın
Sivas ve Bursa ile temasa geçen...
İki dev atak
4 yabancı, 5 yerli oyuncu almayı...