Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bilge Kalli!

Derbiyi kaybeden Feldkamp bir çuval inciri de berbat etti. Ne karizma kaldı, ne bilgelik. Aslında çöküş haftalar öncesinde başlamıştı, kaza 'geliyorum' diyordu. Takipçileri Sivasspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın sürpriz puan kayıpları Galatasaray'ı zirveye itelemiş, başarı gözleri kör etmişti. Takımın sahip olduğu iki-üç yıldızı kulübeye hapseden, Hasan Şaş'tan bek, Sabri'den de ön libero yaratan Alman hoca'nın bombası Kadıköy'de patladı. Yönetimin bakışı nedir bilemem ama sokaktaki taraftar artık Kalli'den G.Saray'a bir yarar gelmeyeceğini biliyor. Taraftarların internetteki forum odalarını yakından takip ederim. Genç beyinler burada harika fikirler üretirler. Hepsi birer teknik direktördür. Maç öncesi kadrolar yapıp topiklere yazarlar, tartışırlar. İnanın derbi öncesinde tartışılan her kadro Kalli'nın Kadıköy'de sahaya sürdüğü kadrodan daha mantıklıydı. Neyse Alman teknik direktörün son zaafları sadece kendisini değil arkasında kapı gibi durmaya çalışan yönetimi de ters köşeye yatırdı. Şimdi yönetime diretiyor, 'bana ocak ayında transfer yapın' diye. Yönetici artık Kalli'ye nasıl güvensin? Ben olsam güvenmem.

Canaydın'ın kamburu
Aslında sorunlar o kadar çok ki... Bouzid ve Carrusca diye iki kambur var Galatasaray'da. Bir türlü gönderilemiyorlar! Yararlarından çok zararları var. Yan gelip yatıyor Galatasaray'ın paralarını yiyorlar. Bir de hayal kırıklıkları var. Lincoln ve Linderoth sürekli sakatlanıyor. Takımdaki seri sakatlıkların nedeni Kalli'nin çalışma sistemi mi, yoksa birileri birilerine kapris mi yapıyor ben çözemedim. Necati Ateş ve Emre Aşık'ı gönderen Feldkamp; Ümit Karan, Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın ipini çekmek için sanki zemin hazırlıyor. Bir diğer tehlike de yaklaşan kongre. 2008'in mart ayında olağan seçim var. Başkan Özhan Canaydın yeniden aday olur ya da olmaz bilemem ama Kalli kalırsa seçime sırtında önemli kamburlarla gireceği kesin. Duayenlerin ciddi desteğini arkasına alan ve ilk kongrede kesin aday olacağını iddialı plan programıyla yakın geçmişte açıklayan Adnan Öztürk'ün kıs kıs güldüğünü de şimdiden görür gibiyim.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 2-0'a şükredin   / 09-12-2007
 Evlat yarası   / 03-12-2007
 Hakan girdi maç bitti   / 30-11-2007
 Serkan böyle istedi   / 26-11-2007
 Fırtına ve güneş   / 24-11-2007
 Seyirciye yakışmadı   / 12-11-2007
 Kalli şaşırtıyor   / 05-11-2007
 Arayış nereye kadar!   / 03-11-2007
 Carrusca şaşırttı   / 02-11-2007
 Nonda, gözler onda   / 29-10-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kezman takipte
Rusya şampiyonu Zenit, Sırp yıldız...
Canaydın köpürdü
"Kalli idmanlarda pasif kalıyor.
Sıra bizde
"uefa.com"a konuşan Arjantinli,...
Geliyoruz
"G.Antep galibiyeti ile kendimize...