Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
'Bu iş böyle gitmez' diyen bir kişi yok

Bu maçın ortaya koyduğu bir tek gerçek var. Adnan Polat, Kalli'sini de alıp gitmesi lazım Galatasaray'dan. Adnan Polat kendisini bitirdi, Kalli'yi bitirdi, Galatasaray'ı da bitirdi. Başta da bitik bir Özhan Canaydın var zaten. Düşünebiliyor musun Galatasaray'ın halini ve 3 ay sonra kongre var. Hâlâ bu ekip devam edecek. Böyle görünüyor. Koca Galatasaray camiasında elini masaya vuran, gürleyen, 'Bu iş böyle gitmez, biz varız' diyen bir kişi yok. Eski başkanların üzerine ölü toprağı serpilmiş. Selahattin Beyazıt kayıp, Alp Yalman kayıp, Ali Tanrıyar kayıp, Ali Uras hasta, itirazım yok. Ama yaşayan bütün öbür başkanların üzerine ölü toprağı serpilmiş. Kongre üyeleri ortada yok. Taraftar uykuda.
Dünyanın en kötü taraftarı... Hasan Şaş'ı çılgınlaştıran olayın tribünden yükselen küfürler olduğu ortaya çıktı. Tribün kimin kontrolünde, Adnan Polat'ın. Tribün lideri, Adnan Polat'ın sağ kolu, yönetiminde. Hasan Şaş için kim bağırtırıyor o zaman? Adnan Polat'ın 3 hedefi var. Hakan Şükür, Ümit Karan, Hasan Şaş. Bunlardan temizleyecek. Bunlardan temizlemek için Galatasaray'ı bu hale getirdi. Böyle bir yöneticilik yok!.. Sıkıyorsa, gücün yetiyorsa, transfer ayında işi bitirirsin. Aralık ayında takımı bu hale getirmeye hakkın yok.

SEZGİN LİDER SANIYOR
Adnan Sezgin'i okudum bugün Sabah'ta... Kahkahalarla gülüyorum!.. Galatasaray yönetimine bakar mısın? Bu da paralı menajer... "5 hafta seyircisiz oynadık, Fener'e yenildik, hâlâ 1 puanla lideriz." Nasıl lidersin sen? Lider Sivasspor. Senin 2 puan önünde. Fenerbahçe, Sivasspor'un 3 puan gerisinde. Beşiktaş, Sivasspor'un 6 puan gerisinde. Trabzon, Sivas'ın 15 puan gerisinde. Ligin haline baksana!.. Sivas bunları sollamış geçmiş, sen Fener'in 1 puanla önünde olmakla övünüyorsun. Sivasspor'un sollayıp geçtiği bir ligde sen Fener'in 1 puan önünde olmayı marifet zannediyorsun ve Galatasaray'ın başındasın. Komediye bakar mısınız? "Lideriz" diyor. 2 puan öndeki takımı takımdan saymıyor. O takım niye orada onu da hesaplayamıyor. Fener'in, Beşiktaş'ın, Trabzon'un olmadığı bir ligde, ikinciden nasıl 2 puan önde lider olabilir, bu ligin kalitesini, değerini ne hale düşürür, onun da farkında değil. Galatasaray'ın yönetimine bakar mısınız? Utanmadan 'Memnunum' diyor. Özhan Canaydın, başkan olsa Adnan Sezgin'in bugün biter işi. 'Bu kafanın Galatasaray'da yeri yok' deyip tazminatını öder, hesabı keserler. Özhan Canaydın yok ki ortada... Yani durum karanlık. Ben Mart'taki kongreden de umutlu değilim. Galatasaray sahipsiz. Tribün sahip değil, kongre sahip değil, divan sahip değil. Eski başkanlar, büyük Galatasaraylılar sahip değil. Medyanın zaten hiç alakası yok. Vah ki vah Galatasaray'a!..



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Samimim olabilir   / 06-12-2007
 Vasiyet bırakmış   / 05-12-2007
 G.Saray'ın lehine   / 04-12-2007
 Boş geziyor   / 29-11-2007
 Beckham'ı almam   / 28-11-2007
 Terim değişmeli   / 27-11-2007
 Zaten bitmişti   / 21-11-2007
 Anlamak zor   / 20-11-2007
 Hepsi kara   / 15-11-2007
 Geç kaldılar   / 14-11-2007


 
Kalli'yi de al git
Fener banko oynatırdı
'Bu iş böyle gitmez' diyen bir kişi yok
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kezman takipte
Rusya şampiyonu Zenit, Sırp yıldız...
Canaydın köpürdü
"Kalli idmanlarda pasif kalıyor.
Sıra bizde
"uefa.com"a konuşan Arjantinli,...
Geliyoruz
"G.Antep galibiyeti ile kendimize...