Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
F.Bahçe kötü takım
Galatasaray akıllı bir taktikle oynarsa Fenerbahçe'yi yener ama Kalli yine bir takım gariplikler bulacaktır [Fenerbahçe iyi bir takım değil. "Fenerbahçe'nin en iyisi" denilen oyunculardan 4'er tane var Galatasaray'da


Hafta sonunda Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy'de karşılaşacak. İki takımın oynadığı futbolu değerlendirdiğinizde kimi daha avantajlı görüyorsunuz?
Kalli iyi değerlendirebilirse Fenerbahçe'yi orada yenebilir. Fenerbahçe kötü takım, kötü de oynuyor. Denizli'deki maçı tesadüfen kazandı. Öyle gol olmaz. Auta giden topu kornere attı Souleymanou, iyi okuyamadığı için pozisyonu; o korner geldi alakasız bir gol oldu. Kornerden sonra 4 top oynadı Fenerbahçe, Denizli'nin 18'i içinde gole kadar. O 4 topa kimse dokunmadı! Kafa voleybolu oynar gibi, Fenerliler top oynadı. Böyle bir savunma olur mu, olur. Galatasaray savunması da öyleydi.
Belediye, kısa korner gibi atışı kullandığında 9 kişi vardı 18'in içinde. Adamlar hiç Galatasaraylı yokken nasıl paslaşıyorlarsa, öyle paslaştılar. Rahatsız edilmediler. Bırak önlerinde baraj olmasını, birinin ayak uzatmasını, rahatsız edilmediler!.. Tık tık tık attılar golü. Bu nasıl bir savunma anlayışı?

BÖYLE GOL YENMEZ
Roberto Carlos, İbrahimoviç'in vuruşunda 'Niye put gibi durdu' diye bir hafta konuştuk. Bu '9 kişi niye put gibi duruyor' bir sorsunlar bakalım. Bir tane Roberto Carlos değil, 9 tane Galatasaraylı 18'in içinde, birisi müdahalede bulunmuyor!.. Lütfen pozisyonu bir daha izleyin. Fenerbahçe'nin golü de öyle. Böyle gol yenir mi? 18'in içinde havadan bu kadar paslaştırılır mı takım? Böyle bir şey olmaz. Bu golle kazanıyorsun, ondan sonra 'Denizli'yi yendim.' Yok efendim... Ve de Denizli tarihinin en kötü oyunlarından birisini oynadı. Yusuf var mıydı sahada?

KALLİ'YE BAĞLI
Fenerbahçe iyi takım değil. Fenerbahçe'nin en iyi oyuncuları dediği adamlardan 4'er tane var Galatasaray'da... Galatasaray akıllı bir takımla sahaya çıkarsa, akıllı bir taktikle oynarsa Fenerbahçe'yi yener. Benim bu maçtaki favorim Galatasaray'dır. Ama Galatasaray'ın bu dediklerimi yapma ihtimali çok az. Kalli yine bir gariplikler bulacaktır, şamaroğlanı gibi bir takım sahaya sürecektir, Fenerbahçe de mahalle baskısını, hakem ve rakip üzerinde kullanarak kazanacaktır, o da ayrı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 G.Saray'ın lehine   / 04-12-2007
 Boş geziyor   / 29-11-2007
 Beckham'ı almam   / 28-11-2007
 Terim değişmeli   / 27-11-2007
 Zaten bitmişti   / 21-11-2007
 Anlamak zor   / 20-11-2007
 Hepsi kara   / 15-11-2007
 Geç kaldılar   / 14-11-2007
 Beşiktaş'ı rehin aldı   / 13-11-2007
 Kalli gönderilmeli   / 07-11-2007


 
Vasiyet bırakmış
F.Bahçe kötü takım
Fatih Terim hangi grubu isterdi?
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Banko Fenerbahçe
Türkmen, Yula, Tulun, Bilgiç,...
Kilit pres
Kurt hoca, Sabri, Mehmet Topal,...
Kırmızı alarm
Bursasporlu taraftarların olumsuz...
Şener harekatı
Başkanlığa adaylığını koyması...