Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     

Nereye kadar

Kalli'nin en doğru hareketi Ümit Karan'ı oyuna almasıydı. O da beraberlik golünü atıp hocasını kurtardı. Ancak bu nereye kadar böyle devam edecek?.


KALLİ, Büyükşehir Belediye karşısında, Hakan takviyeli olarak sahaya son iki maçtaki kadroyu sürdü. Bu da Panionios maçının ikinci yarısındaki oyunun sahaya yansıyacağı anlamına geliyordu ki hemen maçın başında defansın yaptığı hatayı Vinicius'un gole çevirmesiyle Galatasaray maça 1-0 mağlup başlamış oldu. Kalli belli ki tüm umutlarını bir kez daha
Lincoln'e bağlamıştı. Ancak Lincoln yine bekleneni vermekten uzaktı ve 25. dakikada sakatlanıp çıkmak zorunda kaldı. Bu adam Türkiye'ye büyük bir şahşaha içinde geldi. 'Galatasaray özlediği 10 numarayı buldu' yorumları yapıldı ama valla şu ana kadar ben ortada ne Lincoln gördüm, ne de bu kadar para verip de takıma bu kadar faydasız olan bir oyuncu gördüm. Lincoln'ün transferinde emeği geçen herkesi kutluyorum! Geride kalan 14 haftada aklımda tek kalan Rize maçında uzaktan attığı şut. O da olmasa Galatasaray'da böyle futbolcunun olduğundan kimsenin haberi olmayacak.

GERİYE YASLANDI
İkinci yarının başında Mehmet Topal- Nonda değişikliği yapan Kalli, son kozlarını da tüketmeye başladı. 3 forvet, 3 de ofansif orta saha oyuncusu ile oynayan Galatasaray, baskılı gibi görünmeye başladı. Fakat bu Galatasaray'ın oyuna hakimiyetinden değil, Abdullah Avcı'nın tamamen skoru korumak amacıyla yaptığı değişikliklerden kaynaklandı. Kalli, Ümit'i sahaya sürerek maçtaki en doğru hareketini yaptı. Fakat Serkan'ın yerine Hasan'ı oyundan alması gerekirdi. Hasan o dakikaya kadar 'Oyundan atılacağım' diye bağırıyordu. Ancak bir tek Kalli bunu duymadı. Nitekim Ümit attığı golle Galatasaray'ı ve de Kalli'yi ipten aldı. Kalli, Belediye karşısında da ucuz atlattı ama bu nereye kadar devam edecek? Allah aşkına bu taraftar ne zaman rahat bir maç seyredecek? Bazı şeylerin değişmesi için Galatasaray'ın yenilmesi mi gerekiyor? Kalli şu maça Hakan-Nonda-Ümit üçlüsünden ikisiyle başlasa, rakibe sahasında pres yapıp orta sahanın yükünü azaltsa ve Galatasaray baştan oyunu koparsa daha iyi olmaz mı?




3-0 olabilirdi
Şok karar
Lincoln tehlikesi
Camargo atağı
Karan'lık olmayacak
Penaltıları yedi
Güzel bir maç izlettik
Hakan hayalet gibi
Serkan Çalık boş geçti
Orkun yine de zirvede
Arif'e sevgi
Nonda ateşledi
Defansa uyarı
Belediye dışarıda siftahsız
Son iki dakikada dört gol
Cimbom ligin en golcü ekibi
Bir kişi yoktu
Gündüz alerjisi
Servet işini yaptı
PAF'larda Aslan
Balta affettirdi
 
Liderlerin zaferi
Maç başlamadan önce kapalı tribünde bir pankart asılıydı. Üzerinde...
Sıçra çekirge
Hani çekirge 3 kere sıçrar sonra yakalanırmış ya bizim adına Kalli...
Göçek ve Hasan
Galatasaray-Belediyespor maçı öncesi istatistiklere bakıyorum;...
Evlat yarası
G.Saray zirveyi kovalamasına rağmen yolunda gitmeyen birşeyler vardı.
Devleri solladı
Sarı-lacivertli ekip, Eurosport'...
Volkan' a uyarı
DENİZLİ' DE yaptığı kritik...
Atamıyoruz
"Kazanmak için birçok şeyi yaptık...
Susiç sonuçtan memnun
ÇAYKUR Rizespor Teknik...
Yanal gürledi
Kimsenin gözünün yaşına...
Süperler üzdü: 1-2
Trabzonspor Süper Genç Takımı,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu