Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bekleyin az kaldı!

Bugün F.Bahçe ve Türk futbolu için tarihi bir gün olabilir. "Neden" derseniz? F.Bahçe bir üst tura geçerse kendisi açısından bir ilki gerçekleştirirken, ülkemiz adına da tarihe geçecek. Öyle ya Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarının bitimine bir maç kala kim bir üst turu garantileyebilmiş ki? Bunun havasının nasıl bir şey olduğunu Avrupalılar iyi bilir, biz bilmesek de. Bu açıdan bakarsak şu anda Avrupa'da en saygın Türk kulübü olan sarı-lacivertliler için UEFA'nın ve başkan Platini'nin nasıl bir yorumda bulunacağını buyrun siz tahmin edin. Ankaraspor karşısında alınan 4 gollü galibiyet büyük moral oldu. Ama yorumculara bakıyorum; eski tas eski hamam. F.Bahçe'yi yıpratmak için her şeyi yapıyorlar. Alex'in, Hürriyet ile olan pozisyonunu defalarca tartışıp; Emre'nin, Roberto Carlos'a yaptığı hareketi 1 saniye bile gündeme getirmiyorlar. Maç neredeyse bitmiş, artık son dakika oynanıyor. Emre, 3 gün sonra tarihi bir maça çıkacak F.Bahçe'nin en önemli oyuncusu Roberto Carlos'un ayağına öyle bir darbede bulunuyor ki adeta "sakatlan da şu maçta oynama" diyor. Ama yorumcularımızda çıt yok. Ama Alex'in, topu kurtarmak için futbol deyimiyle 'sinek vızıltısı' darbelerine 'kasaplık' diyorlar. Alex'in, topu üzerinden almaya çalıştığı Hürriyet, karnını tutarak yerlerde debeleniyor. Hakemden kırmızı kart istiyor ama yediği sarı kartla birden bire canlanıyor. Böyle şey olmaz. Bir hafta önce Mehmet Topuz'un, Edu'ya yaptıklarını Hürriyet, Alex'e yapmaya çalışıyor. Olsun F.Bahçe'ye bir zarar gelmez. Yalnız bu futbolcular bilsinler ki transferlerinde F.Bahçe devreye girmeyeceği için çok şeyler kaybedeceklerdir.

Avrupa fethedilecek
İtalya, Dünya Şampiyonu. Çok sayıda dünya çapında futbolcu ve teknik adamı bünyesinde bulunduran bir ülke. Yani; şöhretlere doymuşlar diye düşünüyorum. Ama öyle değil. Zico, Roberto Carlos ve Alex ile fotoğraf çektirmek için adeta yarışıyorlar. F.Bahçe'nin yaptığı bu transferler dışarıda bizi nasıl temsil ediyor, hepimiz görüyoruz. Dün, sabah uçağıyla Milano'ya geldim. Dolaştığımız, gezdiğimiz yerlerde erkek olsun, bayan olsun, çocuk olsun, sürekli F.Bahçe formalı insanlara rastlıyoruz. Çevre ile iletişimlerine bakıyorum, mükemmelin üstünde. Bugün maç günü. Katılım daha da fazla olacak. F.Bahçe sadece başarıları ile değil, kalitesi ile de Avrupa'yı fethetmeye hazırlanıyor. Bekleyin! Az kaldı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Zorlanmadan   / 25-11-2007
 Güvenli yarınlara   / 22-11-2007
 İlk ve son yanıt   / 21-11-2007
 Yarınlara bakmak   / 19-11-2007
 Eskiye dönmeyin   / 18-11-2007
 Bitmeyen ittifak   / 16-11-2007
 Karar sizlerin   / 13-11-2007
 Üzülmeye değmez   / 12-11-2007
 Koşadur F.Bahçe   / 10-11-2007
 Bu iş bitmiştir   / 08-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Yasal doping!
Üç yıldız, İnter maçıyla görücüye...
Forvet kesen!
Necati ve Kabze' yi sezon başında...
Tarihimizi değiştirin
Genç çalıştırıcının, oyuncularıyla...
Yarısı yolcu
Yanal, titiz çalışma sonrasında...