Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Üzülmeye değmez

Dün Kayseri'de maça hakem Oktay Demiray damgasını vurdu. Fenerbahçe'yi mağlup etmek için elinden gelen her şeyi yaptı ve başardı. Bakıyorum da herkes hakemler için bir şeyler diyor ama Fenerbahçe hep sessiz kalıyor. Yahu kardeşim geçen sezon 1.5 sene penaltı atamayan hangi takım? Bu sezon 12 hafta bitmiş, hâlâ penaltı verilmeyen takım hangi takım? Ve hakemlerden şikâyet edenler kimler? İlk önce bunları masaya yatırmamız lazım. Dünkü maça gelelim. 1-Deniz'in yaptığı faulde Edu haksız yere sarı kartla cezalandırılıyor. 2-Edu'nun göğsüne çarpan topa, "eline çarptı'' diye gene haksız yere ikinci sarı kart gösteriliyor. Elbette bu kırmızı kart oluyor. Fenerbahçe 10 kişi oynamaya mahkum ediliyor. 3-Kayserispor'da Durmuş ve Toledo isimli iki futbolcunun elli kere atılması gerekirken 90 dakika top oynatılıyor. 4-Ceza sahası içinde Lugano'ya yapılan hareket, yüzde 100 penaltı ama faul Fenerbahçe aleyhine veriliyor. 5-Fenerbahçe aleyhine yapılan bütün fauller es geçiliyor. Kayseri ödüllendiriliyor.

Hakemler izin verirse!
Bütün bu şartlar altında 65 dakika 10 kişi oynayan Fenerbahçe ne yapacaktı ki? Yalnız bir sözüm de Fenerbahçe'nin yönetimine. Mehmet Topuz, Edu'nun eline topun değmediğini gören en yakındaki kişi. Ama el diye itiraz eden, arkasından da atılması için çırpınan bir futbolcu. Devre arasında Fenerbahçe'ye gelme muhabbetleri oluyor. Çok iyi futbolcu olduğunu kabul ediyorum ama maçtan sonra bana bunları yazmam için yalvaran çevrenin fikri, böyle bir fubolcunun Fenerbahçe'ye gelmemesi yönündedir. Kayserili futbolcular hep kötü niyetliydi. Her pozisyonda hep beraber hakemin yanındalardı. Onlar için de bir şey demeyeceğim. Fenerbahçe golü bulduktan sonra akıllı oynayıp ikinci golü de bulabilirdi. Ama dediğim gibi sahadaki hakemi geçmesi mümkün değildi. Bir hafta içinde hem ezeli rakibi Beşiktaş'la, hem Şampiyonlar Ligi'nde PSV ile savaşan futbolcular Kayseri gibi önemli bir deplasmanda 65 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldılar. Yaptıkları mücadeleyi canı gönülden kutluyorum. Hiç üzülmeye gerek yok. Eğer hakemler izin verirse Fenerbahçe bu sezonu da şampiyon kapatacaktır.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Koşadur F.Bahçe   / 10-11-2007
 Bu iş bitmiştir   / 08-11-2007
 PSV için moral   / 04-11-2007
 BRAVO SİNAN   / 02-11-2007
 Kupa önemli mi?   / 01-11-2007
 24 yıllık özlem   / 31-10-2007
 Lider bitirirler   / 28-10-2007
 Lig de çok önemli   / 27-10-2007
 Şaşırmayın!   / 25-10-2007
 Helal olsun size   / 24-10-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kemik kıran maç
Mücadele başlayınca depik...
Nokta tayini!
Çok çalışan, sağ kanattan...
Yine vazgeçtiler
PAF takımı kararında olduğu gibi...
Yıldız avı
Trabzonspor, Beşiktaş ve G.Saray'...