Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Beşiktaş'tan ihraç edilirler

Beşiktaş bu kez PAF takımıyla maça çıkmakta kararlı görünüyor. Böyle radikal bir karar almaya gerek var mı? Bunun faturası ağır olmaz mı?
Sabah gazetesinde Umur Talu'nun harika bir yazısı var. Umur Talu, bu ülkenin en sağlam Beşiktaşlılarından bir tanesi. Geleneksel bir Beşiktaşlı. Aileden gelme. Beşiktaşlılığın ne olduğunu anlatıyor Umur Talu yazısında. "Beşiktaş'ı sahaya çıkartmamak kimsenin haddine düşmemiş. 100 sene önce onlar mı kurdu da Beşiktaş'ı şimdi sahadan çekiyorlar" diyor Umur. "Yıldırım Demirören'e babası Erdoğan'dan 'oyuncak' diye mi verildi Beşiktaş" diyor Umur. Bir Beşiktaşlı olarak harika laflar etmiş. Yarın o yazı Beşiktaş müzesine asılır.
Bir bahane bulup dönecekler. Salladılar, tutmadı, geri adım atacaklar. Beşiktaş'ı sahaya çıkarmayanlar ya da PAF takımını sahaya çıkaranlar biter. Beşiktaş'tan silinirler, yarın bir başka yönetim geldiği zaman Beşiktaş'tan ihraç da edilirler. Alakaları kalmaz Beşiktaş'la. Öyle sallamışlar.

EMİR VEREMEZSİN
Ne demek ya! Federasyonda her kulübün temsilcisi mi var? Birinci ligin 18, ikinci ligin 20 takımının temsilcisi mi var federasyonda? Affan Keçeci, federasyona, Beşiktaş'ı temsil etmeye mi girdi, Beşiktaş'ın haklarını savunmaya mı girdi; Türk futbolunu yönetmeye mi girdi? Oh ne güzel, federasyon başkanı, Galatasaraylı, Galatasaray'ı temsil ediyor, asbaşkanı Fenerbahçeli, Fener'i temsil ediyor. O zaman Kayseri'yi kim temsil ediyor? Böyle bir düşünce olabilir mi? Demek ki Affan'dan önceki bütün Beşiktaşlılar, Beşiktaş'ı temsil etmek için, Beşiktaş'ın haklarını savunmak için girmişler. Öyle diyorlar. Uydurmuyorum kafamdan. Bu o demek... Ayıptır. Bu kadar desteksiz atılır mı? Affan Keçeci'den memnun değilsen, kulüpten ihraç edersin. Ali Şen öyle yapmadı mı Şenes Erzik'i. Ali Şen'in kendisi o yüzden ceza almadı mı federasyondayken, 'Fener'in haklarını savunmuyor' diye. Senin gücün kulübüne yeter arkadaş, federasyona emir veremezsin. Affan Keçeci, Beşiktaş'ın kongre üyesiyse Haysiyet Divanı'na verirsin, neyse çıkar!..



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Parayla olmaz   / 31-10-2007
 Kalli küçülttü   / 30-10-2007
 Bu ekiple olmaz   / 25-10-2007
 Ceza verilmesin   / 24-10-2007
 Geriye dönüyor   / 23-10-2007
 Bunun adı oyun   / 17-10-2007
 Karar vermeli   / 16-10-2007
 Omzumda taşırım   / 12-10-2007
 Zico seyretti   / 11-10-2007
 Şampiyonluk zor   / 10-10-2007


 
Bal gibi fauldü
İkramiye ödemeli
Beşiktaş'tan ihraç edilirler
Yarın
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

İşi bitirelim
"Sakın ' Kazanırız' havasına...
' Dede' ye uyarı!
Adnan Polat, G.Antep yolculuğu...
Korkmuyoruz
"Liverpool' a sıkıntılarla ve...
Dias pazarlığı
Brezilyalılar, tecrübeli oyuncu...