Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kalli'nin işleri

Sahaya böyle bir takım sürebilmek için insanın futboldan, Galatasaray'dan, Turkcell Süper Lig'den ve Gaziantep'ten habersiz olması gerekiyor. Feldkamp'ın sahaya çıkardığı takım ve oynattığı düzen dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Galatasaray'ın tek bir antrenmanını seyreden bir kişi bile sahaya böyle bir takım çıkarmaz. Galatasaray 75 dakika orta sahasız oynadı. Çünkü Kalli'nin sahaya sürdüğü Arda, Lincoln ve Bouzid'den oluşan 3'lü hem savunması olmayan hem de ağır futbolcular. Gaziantep'i bir parça tanısa, bilse Kalli, Ekrem diye bir sol açığı olduğunu bilecek bu takımın. Hasan Şaş, Denizli karşısında sağ bek oynamıştı ama Denizli'nin hücuma çıkmak gibi bir merakı yoktu. Gaziantep ise tam aksine son derece diri ve her an gol arayan bir kimlikteydi. Hasan tople ileri çıkınca Galatasaray'ın sağ kanadı boşalıyor ve Ekrem oradan elini kolunu sallayarak ceza alanına giriyordu. Gaziantep'in daha erken gol bulamamasının nedeni futbolcularının beceriksizliği. Bouzid'i oynatmak bir hata iken onu alıp hücuma yönelik ön libero oynatmak daha da büyük bir hata.

Aferin sana Adnan!
Lincoln sakatlıktan yeni kurtulmuş. Futbol oynamak gibi bir merakı yok. Hiçbir topa girmiyor, depar atmıyor kısacası hiçbir şey yapmadan sahada dolaşıyor. Arda'da bir kör dövüşü merakı. Sürekli 2-3 kişiyle boğuşuyor. Karan, bildiğimiz Ümit Karan. Ya yerde ya fantezi peşinde. Ve asıl en önemlisi takımın kazanma iştahı yok, çabası yok, uğraşı yok ve niyeti de yok. Yasak savmak kabilinden top oynuyorlar. Birilerinin önce Kalli, sonra da futbolcular ile toplantı yapması gerek artık. Galatasaray'ın, Kalli tarafından bu kadar kötü yönetilmeye devam ederse başına çok kötü şeyler gelir. Her takım Antep kadar beceriksiz olmaz. Geçen yıl Gerets'in bir İnamoto tutkusu vardı bu yıl da Kalli'nin Bouzid merakı. Bu beş para etmez futbolcuların Galatasaray forması giymemeli. Adnan Sezgin, "Bouzid'in bonservisine para vermedik" diyor. Aferin sana Adnan iyi iş yapmışsın. Bir de para verseydin. Ama bu adama formayı vermenin ayıbını kim açıklayacak.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Neler olmaz?   / 02-11-2007
 Zor galibiyet   / 29-10-2007
 Kalli faciası   / 26-10-2007
 Garip bir maç   / 22-10-2007
 Tatsız tuzsuz   / 08-10-2007
 Lincoln faktörü   / 05-10-2007
 Kafalar Sion'da   / 24-09-2007
 Kalli'nin intiharı   / 21-09-2007
 Sola Balta!   / 08-09-2007
 Aman küsme!   / 31-08-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Yes Morientes
Yöneticiler derbi öncesi ve...
Sistem alt üst
Hasan Şaş geçen hafta olduğu gibi...
Zamanı geldi
Futbolcularına derbiyi...
PAF takımına 2-0...
Trabzonspor dün akşam Denizlispor...