Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Levante yenemez ama...

La Liga'nın en kötü takımı olan Levante'nin Villarreal deplasmanından puan çıkarması tabii ki çok zor. Ancak yeni teknik direktörü iyi savunma yaptırıyor.


213 CSKA Mos.- S. Nalchik 1 1.15
Hem lige, hem de Şampiyonlar Ligi'ne havlu atan CSKA Moskova'nın elinde kazanabileceği Rusya Kupası kaldı. Gerçi ligde en azından ikinci olmak isteyeceklerdir ama bu hemen hemen imkansız. Spartak Nalchik'i yenerek en azından kupada finale çıkacaklardır. Günün bankolarından.

256 Almeira- Zaragoza
2 2.40

Ligin yenisi Almeira, koşan ama yetenekleri sınırlı bir takım. Burada asıl değinilmesi gereken takım Real Zaragoza. Deplasmanlarda şimdiye kadar başarısızlardı ama yükselen formlarıyla artık o alanda da şeytanın bacağını kırarlar. 2.40 gibi bir oran bu tür tercih için oldukça yüksek.

266 Villarreal- Levante 2.5 Altı 1.75
Levante'nin bu ligin en zayıf takımı olduğu konusunda kuşkumuz yok. Ancak yeni teknik direktörü Di Biasi, İtalyan bir çalıştırıcı ve rakibi analiz etmeyi çok seviyor. Bunu Torino'daki tecrübelerinde gördük. 1.15'lik ev sahibi galibiyeti yerine, 1.75 gibi güzel bir orandan 2.5 altı denenmeli.

326 Udinese- Torino 1 1.80
Türk futbolcu Gökhan İnler'in takımı Udinese, sahasında her rakibe baskı kurabilen bir takım konumunda. Son olarak deplasmanda da Lazio'yu yenmeyi başardılar. Kolay gol yiyen Torino önünde de bu formla kazanmaya çok yakınlar. Günün en favori takımlarından birisi Udinese.

351 Liverpool- Cardiff 02 3.11
Sürpriz denenecekse bu maçta denenmeli. Kelimenin tam anlamıyla çöküşte olan Liverpool, şimdi de Fernando Torres, Alonso, Mascherano gibi yıldızlarının sakatlığıyla uğraşıyor. Hasselbaink ve Fowler'li Cardiff, bekleneni veremedi ama rakibi bu durumdayken ters bir sonuç alabilir.

354 Valencia- Real Madrid 10 1.30
Teknik direktör Sanches Flores'i görevinden alan Valencia'da bu mevkiye ikinci takımın çalıştırıcısı getirildi. Real Madrid deplasmanlarda hep zorlanan bir ekip.

Barış DİNÇARSLAN


Şampiyon Fenerbahçe
Filede iki maç
Yıldırım damga vurdu
Efes Pilsen-Milano
Denk güçler
2014 Brezilya'nın
Fiorentina'ya güvenin
Arsenal taş gibi
Popüler bahisler
Son dakika
İddaa sonuçları
 
Parayla olmaz
Aziz Yıldırım, Divan toplantısında "Avrupa devleri arasına...
Ya atar ya giderim
Bu sezon gol yollarında etkili...
Vederson sevinçten uçuyor
Fenerbahçe' nin sol kanat...
Zararlı çıktık!
Şampiyon-luğa ulaştıktan sonra...
Gago bizim olabilirdi
"Boca Juniors' un genç yıldızı...
Holosko bizim
Slovak futbolcu ile prensip...
Liverpool' u unutamam
Kaptan İbrahim Üzülmez, Liverpool...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu