Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Helal olsun size

Maçtan bir gün önce otelde takımla beraberdim. Gerek Volkan Ballı olsun, gerek futbolcular olsun buraya beraberlik için değil, kesinlikle galibiyet için geldiklerini söylediler. Ama Allah bilir ya benim gönlümde, "Beraberlik de bize yeter" düşüncesi yatıyordu. Fakat, maç başlayıp dakikalar ilerledikçe Fenerbahçe'nin PSV'den daha organize bir takım olduğunu gördüm ve bu maçta kaybedilecek puanlara yanacağımı anladım. Zico, sağ bekte Gökhan ile sahaya çıkıp bazılarına göre risk almış oldu. Böyle düşünenler de haklı. Çünkü Gökhan, Avrupa'da son derece tecrübesiz bir futbolcu. Ama oynadığı futbolla sanki bu turnuvaların gediklisi gibiydi. İleri çıkışlarda inanılmaz cesurdu. Güzel ortalar yaptı. Alex, sakatlanıp çıkana kadar çok olumlu organize ataklar gerçekleştirdik ve bol da gol pozisyonuna girdik. Ama bir türlü atamadık. Semih, Vederson, Deivid bu pozisyonlardan faydalanamayan isimlerdi. Semih, ileride inanılmaz çalışan ve de rakip savunmaya oyun kurdurmayan oyuncumuzdu. Zaten 10 kişi kaldıktan sonra Zico da çok yorulduğu için onu koşan diğer bir isim olan Kazım ile değiştirdi.

Şehitlerimiz için
Deivid'in kırmızı kart pozisyonunda tribünden gördüğüm kadarıyla kartlık bir pozisyon yok. Eğer gördüklerim doğruysa gerçekten çok yazık oldu. Çünkü 11'e 11'e oynasak yüzde yüz yenerdik. Aldığımız puan çok önemli ve bu gruptan çıkacağız. Sahada 10 kişi kalmalarına rağmen savaş veren bütün futbolcuları ayrı ayrı kutlarken, Roberto Carlos'a başka bir paragraf açmak gerekir. Bir sol bek oyuna ancak bu kadar etki edebilir. Transfer edenden Allah razı olsun. Deivid'in kart pozisyonunda Deivid eğer topu 1 saniye önce Carlos'a çıkarsaydı. Hem galip gelecektik, hem de 10 kişi kalmayacaktık. Yazık oldu diyorum ama bir şey daha söylemeden geçemeyeceğim. Ülkemizde acı günler geçirmekteyiz. Fenerbahçe'nin futbolcuları maçtan önce bir nebze olsun bu acılara deva olabilmek için sahaya çıktılar. Ve bir anlamda şehitlerimiz ve aileleri için oynadılar. Bunu çok yakından biliyorum, yerlisi yabancısı, hepsi aynı istek ve hırs içindeydiler. O yüzden 'helal'lerinizi hiçbirinden esirgemeyin.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ligde de var   / 21-10-2007
 Ara çözümler   / 18-10-2007
 Nereye gidiyoruz!   / 15-10-2007
 Yine aynı hikaye   / 14-10-2007
 Sistemde başarı   / 11-10-2007
 Kezman haftası   / 10-10-2007
 Puanlar uçuyor   / 07-10-2007
 İyi ki varlar   / 04-10-2007
 Altın değerinde!   / 03-10-2007
 Kime helâl olsun!   / 01-10-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Eyvah Alex!
35' te oyundan çıkan sambacı,...
Zaferle döneriz
Hakan Şükür sakat olunca ilk 11'...
Büyük müjde
Sakatlığı nükseden İspanyol...
Liste kalabalık
Sayitoğlu, "Gündemimiz-de Ersun...