Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Seyretmeyi bilmiyoruz

Trabzon, Çaykur Rize'yi 5-1 mağlup etti. Galatasaray seyircisiz kazanıyor. Taraftarsız oynamak futbolcuları rahatlatıyor mu?
Bir defa Özhan Canaydın'ı fevkalade rahatlatıyor. Bu ceza bitene kadar yeni bir ceza gelmesi için dua edecek herhalde... Seyircisiz oynamanın futbolcular üzerinde etkisi var. Özellikle Trabzon'da seyircisiz oynamak takımın hoşuna gidiyor bence. Trabzon seyircisi çok baskın. Galatasaray seyircisi de öyle, Fener seyircisi de öyle... Şimdi sen kendini Kezman'ın yerine koy, seyircili mi, seyircisiz mi oynamak istersin!.. Deniz'in yerine koy... Fenerbahçe'nin değişmez adamları bunlar. Hasbelkader 5 dakika girmiş, oynamış adamlar değil. İlk 11'in adamları. Seyirci kendine seyirci. Takım kazanırsa ondan iyisi yok. Ama takım kaybettiği anda seyirci de takımın karşısını geçiyor rakiple beraber. Avrupa'da ne maçlar görüyorum. Takım 3-1, 4-1 mağlup ama seyirci hâlâ kendi takımı, kendi futbolcuları için bağırıyor. Maç bitmiş, takım elenmiş gitmiş, tribünlere çağırıp alkışlıyorlar. Çünkü biliyorlar ki o maçla takım, kulüp bitmiyor, kapanmıyor. O kulüp devam edecek, o tribünler de devam edecek. Avrupalı bunun bilincinde. Bizim taraftarımız 'Ölene kadar seninleyiz' sözleri falan, bir yenilgi de ise her şey bitiyor. Biz hem kötü seyirciyiz, hem kötü taraftarız. Seyretmeyi de bilmiyoruz. Maçlara bak kaç kişi var seyreden...

ÇOK GÜZEL BİR MAÇTI
Üç büyük takım da bu hafta gol sorunu yaşadı ve maçlarını 1-0 kazanabildi. Özellikle Beşiktaş ve Fenerbahçe çok zorlandı.
Beşiktaş ve Fenerbahçe kötü oynuyorlar. İki takımın maçlarını seyrederken sıkıldım. Galatasaray- Ankaragücü maçı çok güzel bir karşılaşmaydı. İki takım da bol şut attı, bol pozisyona girdi, iyi top oynadı. Çok güzel bir maçtı. Galatasaray- Ankaragücü maçı olabilecek en kötü sonuçla bitti. 0-0 da bitebilirdi, 5-4, 5-1 de bitebilirdi. Bol pozisyonlu bir maçtı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçlarında tabela oynanan futbolu yansıttı. Gaziantep-Beşiktaş maçının sonunda iki takımın girdiği toplam gol pozisyonu sayısı bir. Galatasaray-Ankaragücü maçının sonunda girilen gol pozisyonu sayısı kat kat fazla. Girilen gol pozisyonu olmayışı; iki takım da anormal savunma yapar oynar da, hücumu düşünmez... Hayır öyle bir şey de yok. Oyun kuralları içerisinde forvetler başarılı olamıyor, olamayınca da böyle tatsız tuzsuz geçiyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yeni başlıyor   / 28-08-2007
 Voleybola bakan yok   / 23-08-2007
 Hilmi Ok nerede?   / 22-08-2007
 Büyük cesaret   / 21-08-2007
 En iyisi G.Saray   / 15-08-2007
 Fener karanlık   / 14-08-2007
 Korkusu yok   / 08-08-2007
 Amacı başka   / 07-08-2007
 Güvenen alır   / 01-08-2007
 Alex'i katlar   / 31-07-2007


 
Tatile gitmişler!
Dehşet vericiydi
Seyretmeyi bilmiyoruz
Haşmet haklıymış
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Vur! Gelsin tur
Kadıköy' deki ilk maçı 1-0 kazanan...
Kaza istemem
"İlk maçın skorunu unutun.
Taraftarla çoşacağız
"İnönü Stadı' nın büyülü atmosferi...
Tarihi karar
Federasyon, maçın tekrarlanacağını...