Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Dehşet vericiydi
Romanya karşısında hem bireysel, hem de takım oyunu olarak çok kötüydük. Dehşetle seyrettim


Bosna yenilgisine 'kaza' diyorduk ama gördük ki kaza değilmiş. Bu oyunla Malta'yı yenmemiz zor

Milli Takım, Romanya'ya 2-0 yenilmekle kalmadı adeta sahada kayboldu. Özellikle ikinci yarıda inanılmaz kötü bir futbol vardı.

Felaket, 7-0 falan olurdu o maç. İler tutar, savunulur tarafı yok. Ben öteden beri hazırlık maçlarının önemli olmadığını savunurum. Hazırlık maçlarının ciddi rakiplerle yapılması gerektiğini ve takımın hem eksiklerini, hem de değerini ortaya koyması gerektiğini iddia ederim. Benim ölçülerime göre bu takım Malta'yı yenemez. Adam olacak çocuk belli olacaksa eğer... Hem bireysel, hem de takım oyunu olarak çok kötüydük. Dehşet vericiydi. Yani Bosna Hersek'e zaten yenilerek biz sarsıldık. Sen Bosna Hersek'i yenemiyorsan kimi yeneceksin dünyada, Avrupa'da! Ne işin var Avrupa, Dünya Şampiyonası'nda... 'Hadi o kaza' diyorduk ama Romanya maçı gösterdi ki kaza falan değil. Bir de aynı gün rakiplerin aldığı sonuçlara bakıyorsun, Macaristan'ın, Norveç'in... Tüyleri ürperiyor insanın.

İKİSİ DE TALİHSİZDİ
'Aurelio yok' diye Türk Milli Takımı bu hallere düşüyorsa yazıklar olsun. Ben Aurelio'yu Milli Takım'a çağırdığı için kızıyorum Fatih Terim'e... Türkiye'de 50 tane Aurelio var. Bir de her zaman söylüyorum; en iyi oyuncusu Aurelio ise o bir seviyeyi gösterir. Fenerbahçe'nin futbolu meydanda. Avrupa'ya çıktıkları zaman görülüyor. Ama Türkiye'nin seviyesi de demek ki 10 üzerinden 4.5'tan 5. Yoksa Aurelio nasıl en iyi oyuncu olur! Hiçbir özelliği olmayan. Trabzon'da bu adama "Kendine takım bul' dediler. Fenerbahçe'de Daum, "Kendine takım bul" dedi. Bulamadığı için kaldı Fenerbahçe'de. Takım bulamadığı için kalan şimdi Fenerbahçe'nin en iyisi!.. Fenerbahçe ne kadar takım! İşte Avrupa maçlarına baktığın zaman senelerden beri görüyoruz, Fenerbahçe'nin ne kadar takım olduğunu!.. Kapıkule'nin ötesinde yok. "Fenerbahçe'nin bu sene Avrupa maçları arttı" diyor millet. Çünkü Kasımpaşa ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi geldi. O sayede Fenerbahçe karşı tarafa geçecek iki defa daha!.. Şimdi Fenerbahçe bu tür anekdotlara konu oluyorsa o takımın nasıl iyi olduğu söylenebilir! En iyi oyuncusu Aurelio işte, ölçü bu... 'Aurelio yokmuş, Türk Milli Takımı bozguna uğramış.' Hadi efendim. O zaman biz bırakalım bu işi. Aurelio'yu Türk yapamasaydık ne olacaktı!.. Fareo Adaları'yla mı oynayacaktık? Kiminle oynayacaktık? Pırıl pırıl gençler var. Canavar gibi de oynuyorlar. Romanya maçını dehşetle seyrettim. 'Romanya' dediğin ne ki! Avrupa'nın B sınıf takımlarından bir tanesi.

Röportaj: Bülent CAN



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yeni başlıyor   / 28-08-2007
 Voleybola bakan yok   / 23-08-2007
 Hilmi Ok nerede?   / 22-08-2007
 Büyük cesaret   / 21-08-2007
 En iyisi G.Saray   / 15-08-2007
 Fener karanlık   / 14-08-2007
 Korkusu yok   / 08-08-2007
 Amacı başka   / 07-08-2007
 Güvenen alır   / 01-08-2007
 Alex'i katlar   / 31-07-2007


 
Tatile gitmişler!
Dehşet vericiydi
Seyretmeyi bilmiyoruz
Haşmet haklıymış
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Vur! Gelsin tur
Kadıköy' deki ilk maçı 1-0 kazanan...
Kaza istemem
"İlk maçın skorunu unutun.
Taraftarla çoşacağız
"İnönü Stadı' nın büyülü atmosferi...
Tarihi karar
Federasyon, maçın tekrarlanacağını...