Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hasan Şaş ve Arda'yı bitirecek

Galatasaray'da büyük bir değişime imza atan Feldkamp, son olarak Hasan Şaş'ı kadro dışı bıraktı. Önceki hafta oyun kurucu olarak görev yapan Hasan'ın bu defa kadroda olmaması tezat değil mi?

Çok büyük bir yanlış. Bugüne kadar ki uygulamalar gösteriyor ki Feldkamp, Hasan Şaş ve Arda'yı bitirmeye kararlı. Sadece Hasan Şaş'ı değil. Arda'nın oyun kurucu oynayamayacağı görüldü. Bunu Feldkamp'ın görmemesine imkan ihtimal yok. Arda'yı sol açıktan kaydırdığın andan itibaren Arda biter. Oyundan alıyor Arda'yı. Oyuna girecek başka bir oyun kurucusu yok, başka bir teknik ayağı yok. Hasan için "Kırmızı kart görmesin" diye oyundan aldım demesi ucuz. 'Herkesi kör, alemi sersem mi sanırsın!' derler adama. Şimdi bundan sonra sarı kart gören herkesi oyundan almasını bekleyeceğim ben. Almazsa ne olacak!.. Üstelik oynadığın döküntü bir takım. Yani 10 kişi kalsan ne olacak! Hasan Şaş'a da çok önemli bir ders olur. Tamam 'masum' diyelim. Ama ertesi maç kadroya dahi almıyorsun. Ne zaman kadroya bile almıyor! Lincoln sakat, Arda'nın da durumu şüpheli, sahaya da çıkamayabilir, maçı da bitiremeyebilir. Böyle bir zaman da Hasan Şaş kenarda bile yok. Bu açık seçik, 'Benim sana ihtiyacım yok. Ben seni katiyen düşünmüyorum' demek. O zaman niye Necati, Hasan Kabze ile beraber Hasan Şaş'ı da satışa çıkartmadı! Sezonun başından beri özel ve resmi maçlarda hiçbir şey yapmayan, bu arada Fenerbahçe'yle gizli saklı görüşmelere girişen Ümit Karan'ı kazanmak için sen her 90 dakika sahada tut, Hasan Şaş'ı, Arda'yı kazanmaya uğraşma. Ben bunu anlayamıyorum.

KLAS AYAKLAR AZ
Bugüne kadar Feldkamp'la ilgili hiçbir eleştiri yapmadan, büyük bir soğukkanlılıkla, 'hele bakalım, o da Türkiye'yi, Galatasaray'ı görsün. Ondan sonra' diyordum hep. Ama sadece Türkiye'de değil, dünya futbolunda klas ayaklar az. Yıldız ayaklar az ve bu ayaklar rakiplerin büyük saldırısı altında. İşte Lincoln, yediği tekmelerden 10 gündür yok piyasada. Sen de başka adam yokken Arda ve Hasan Şaş'ı gözden çıkarıyorsun... Futbol koşucuların işi değil. Koşucularla maç kazanılabilir ama o maç bana zevk vermez, seyretmem. Hasan Şaş şaşkına dönmüş. Hasan adam eksiltmesiyle ünlü bir adam. Öyle dünyanın en iyi futbolcularından birisi haline geldi. Şimdi sen bu Hasan Şaş'ı, Galatasaray'ın yıldızlarından nefret eden 3-5 yorumcunun, "Al topu evine götür" lafına kapılıp da kesmeye, yok etmeye kalkışırsan, Galatasaray'a ihanet edersin. Futbola ihanet edersin. Bana bir söylesin bakalım Feldkamp... Ayağına Arda ve Hasan Şaş kadar sahip, kaç adam var Avrupa'da... 'Türkiye'de' demiyorum Avrupa'da... Bunları kazanmayıp da Servet'i, Ümit Karan'ı kazanacaksan, ben hayat boyu sana alkış tutmam, seni desteklemem. Gerets ufacık kompleksleriyle Galatasaray'ı perişan etti, neticede kendisi de perişan oldu gitti. Sen Gerets'in yolundan yürüyeceksen niye geldin Galatasaray'a? Gerets de hoşlanmıyordu bu star adamlardan. Yıldızdan korkan teknik direktör olur mu?

FATİH NİYE OLMASIN!
_Fenerbahçe'nin 'Fatih ile anlaşmak üzere olduğu' şeklinde haberler var. Tekke, Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
Fatih Tekke, Türk Milli Takımı'nın santrforu. Niye olmasın ki! Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanı dolu olduğuna göre yerli bir star getirmesi gerekiyor. Şu anda Türkiye'de yerli forvetler Gökhan Ünal, 'Satmam' diyor Kayseri; Fatih Tekke, parada anlaşılabilirse satışı mümkün, Necati, Hasan Kabze... Bunların en iyisi Fatih Tekke değil mi? Niye olmasın ki!

DEVAMI YARIN



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 En iyisi G.Saray   / 15-08-2007
 Fener karanlık   / 14-08-2007
 Korkusu yok   / 08-08-2007
 Amacı başka   / 07-08-2007
 Güvenen alır   / 01-08-2007
 Alex'i katlar   / 31-07-2007
 RTÜK niye var?   / 25-07-2007
 Eksikleri çok   / 24-07-2007
 Büyük skandal   / 18-07-2007
 Uslu duramaz   / 17-07-2007


 
Büyük cesaret
Böylesini hiç görmedim
Hasan Şaş ve Arda'yı bitirecek
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Carlos kızdı
Zico' ya tepki gösteren...
Lincoln' den güzel haber
Sol ayak arka adalesindeki...
Paşalar da savaşırlar
Sambacı yıldız, "Bana ' Rico...
Tolga şimdi çok mutlu
Trabzonspor' da file bekçisi...