Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Trabzon'a yazık oldu
Hem galip, hem de maçın bitmesine 15-20 saniye kalmış. Bu, taraftarların ne kadar bilinçsiz olduğunun göstergesi Şimdi Trabzon yandı. Hükmen mağlup olması ve en az 5 maç ceza alması lazım. Yazık günah değil mi Trabzon'a!


Trabzonspor-Sivasspor karşılaşması yarıda kaldı. Trabzonspor taraftarları yine saha içine girdi. Hakem de geçen sezonun olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yöneten Bülent Demirlek'ti. Daha 1. maçta, hem Trabzonspor galip, hem de maçın bitmesine 15-20 saniye kalmış, böyle bir olaya sebebiyet vermek, seyircilerin Türkiye'de ne kadar bilinçsiz olduğunun bir işareti. Sahaya atlayan seyirciyi Trabzonsporlu futbolcuların yakalayıp, engellemesi lazım. Trabzonsporlular da müdahale etmedi, tam tersine sahaya 50- 60 kişi daha girdi. Düşünebiliyor musun, o sırada bir frikik var. O frikik gol olsa, o zaman sahaya kaç kişi girecek! Futbol Federasyonu'nun çok sağlam durması lazım.
Çok ağır cezalar verilmesi lazım. Trabzon Emniyeti'nin de futboldaki şiddet yasasındaki hükümleri uygulaması, örtbas edilmemesi lazım. Ekranda sahaya girenleri herkes gördü. Trabzon polisinin onları toparlaması 2 saat alır. Benim televizyonda seyrettiklerim Trabzon polisinin yanlışlarını ortaya koydu. Sahaya giren adam tutuklanır. Adam polisin yanında sahaya giriyor, futbolcular yakalıyorlar, polis seyrediyor. Görev bilincinde olmayan polis olabilir mi? Sen Trabzon'un polisi değilsin, Türkiye'nin polisisin. Adam suç işlemiş, karakola götür en azından. 'Gel bakalım hemşehrim ne işin var sahada!' Sahaya giren adamın cezası tekrar tribüne göndermek değil. O zaman ödül verirsin adama. Bak şimdi Trabzon yandı. Trabzon'un şimdi hükmen mağlup olması lazım, Galatasaray gibi en az 5 maç ceza alması lazım. Yazık günah değil mi Trabzon'a!.. Ama 'yazık, günah' dediğin anda ligi kontrol edemezsin, bundan sonraki olaylar daha kötüye gider. Federasyon ibretialem bir karar vermek zorunda. Herkese ders olacak bir karar vermesi lazım. Bak Galatasaray dersini aldı. Galatasaray seyircisi aynı terbiyesizliği bir daha yapabilir mi?



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Korkusu yok   / 08-08-2007
 Amacı başka   / 07-08-2007
 Güvenen alır   / 01-08-2007
 Alex'i katlar   / 31-07-2007
 RTÜK niye var?   / 25-07-2007
 Eksikleri çok   / 24-07-2007
 Büyük skandal   / 18-07-2007
 Uslu duramaz   / 17-07-2007
 G.Saraylı değil   / 11-07-2007
 Kim yaptı şovu!   / 10-07-2007


 
Fener karanlık
Kendini zora soktu
Şüpheye gerek yok
Trabzon'a yazık oldu
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kaka' yı isterim
FIFA' nın resmi internet sitesine...
Karan' lıktan kurtulamadı
Fener ile yaptığı transfer...
Dostluk sağlandı
Genel menajer Sinan Engin ile...
Provokasyon
Trabzonspor Başkanı Nuri...