Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Cimbom'da imza şov


Transferin hızlı takımı Galatasaray, dün Servet Çetin, Barış Özbek, Orkun Uşak, Serkan Çalık ve İsmail Bouzid'le sözleşme imzaladı.

***

Bağını sorma

Servet, Orkun, Barış, Serkan ve Bouzid resmen 'Aslan' oldular. Üstünel, "Para kaynağını sonra açıklarız" dedi.

G.Saray transferde anlaştığı İsmail Bouzid, Servet Çetin, Serkan Çalık, Barış Özbek ve Orkun Uşak'la sözleşme imzaladı. Florya'da yönetici Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in de katıldığı imza töreni sonrası 5 oyuncu resmen 'Aslan' oldular.

HEDEF 2'NCİ UEFA
Transferlerin kaynağının sorulması üzerine Haldun
Üstünel
, "Kaynağı gizli tutuyoruz, en kısa sürede bilgilendirme yapacağız" yanıtını verdi. Üstünel yeniden yapılandıklarını, hedeflerinin 2009'da Saracoğlu'nda UEFA Kupası'na almak olduğunu söyledi.

SERVET
İmza töreninde konuşan Servet, takımda forma şansı bulmasının kendi elinde olduğunu belirterek, "İyi performans gösterirsem oynayacağımı düşünüyorum. G.Saray'a oynamaya geldim, aksini düşünsem gelmezdim. Yönetcilerimiz bana güvendi, onları mahcup etmeyeceğim" dedi.

ORKUN
Yuvaya geri dönen kaleci Orkun, "Geri dönmek güzel bir duygu. G.Saray'ın saha içi ve dışında oyunculardan ne beklediğini biliyorum. Korkum yok" dedi. Genç kaleci, 3 büyük takımın da kalesini Türk kalecilere emanet etmesi için, "İnşallah bu güveni boşa çıkarmayız" yorumu yaptı.

SERKAN
Almanya 2. Ligi takımlarından Rot- Weiss Essen'den alınan Serkan Çalık, forvetin yanı sıra sağ ve sol kanatta oynadığını, kendisine güvendiğini söyledi. Genç oyuncu, Kaiserslautern'den transfer edilen İsmail Bouzid'i de överken, "Özellikle kafa toplarında çok iyi" ifadesini kullandı.

BARIŞ
Serkan'la aynı takımdan gelen Barış Özbek, kadronun güçlü olduğunu ancak kendisine forma konusunda inandığını söyledi. Essen'de orta sahanın ortasında, Alman Ümit Milli Takımı'nda ise sağ bek ve açık oynadığını kaydeden Barış, Bouzid için, "Fiziği güçlü, tekniği de iyi" dedi.

İSMAİL
Cezayir asıllı İsmail Bouzid'e mevkisinde, Song, Tomas, Servet ve Emre Aşık'ın olduğu hatırlatıldı. Bouzid, "Rekabet korkutucu bir şey değil, bir takımı ileriye götürmek için fırsattır" dedi. Çok yönlü bir savunmacı olduğunu söyleyen Bouzid, savunmanın merkezinde oynadığını söyledi.




Start yarın
Hesap hatası yapmış
'Bosman' kozu
Volkan kesin
Daha bitmedi
Çamdalı ile ilgilenmedik
Galatasaray günlüğü
Transfer borsası
Hagi ve Korkmaz'a tebrik
Song, 2 Temmuz'da gelecek
Gelişi Olay Oldu
 
Gol rekoru kıracağız!
"Roberto Carlos' un yapacağı muz...
Zico' dan Lugano' ya...
TEKNİK direktör Zico,...
Gururluyuz
Beşiktaş' ın Fenerbahçe' den...
Destek artıyor
Beşiktaş' ta son günlerde ismi...
Rota Çakır
Mehmet Çakır' la el sıkıştığı...
Tolga şoku
Sol ayağından sakatlık geçiren...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu