Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Rüştü geç kaldı

Rüştü, Beşiktaş için çok doğru bir transfer. Aslında Rüştü çok geç kaldı. Pendikspor maçından sonra Fenerbahçe'nin tesislerinde dayak yediği gün bırakmalıydı. Çünkü dayağı attıranı dünya biliyor

Tuncay Şanlı'yı transfer etsen anlarım. Ancak Mehmet Yozgatlı takımın tek kanat oyuncusu olduğu halde bile koca sezonda doğru dürüst tek maç oynamamış. Beşiktaş Fenerbahçe'nin çöpçüsü mü?

Rüştü'nün Fenerbahçe'den ayrılıp Beşiktaş'a geçişini nasıl yorumluyorsunuz? Milli kaleci, Beşiktaş'a faydalı olacak mı? Rüştü çok doğru bir transfer. Rüştü'nün Fenerbahçe'den ayrılması da doğrudur. Geç kaldı. Rüştü çok geç kaldı! Rüştü, Pendik maçından sonra Fenerbahçe'nin tesislerinde dayak yediği gün Fenerbahçe'yi bırakmalıydı. Sadece kaptanlığı değil, Fenerbahçe'yi bırakmalıydı. Çünkü kendisini dövdürenin kim olduğunu bütün dünya biliyordu. Ama Rüştü gerçekten çok iyi bir Fenerbahçeli. Kaza geçirdikten sonra Rüştü bitmişken ve Antalyaspor'un üçüncü kalecisi durumundayken onu Ümit Milli Takım'a alan, oynatan ve tekrar kazanan adam Piontek'in asistanı Fatih Terim'dir. O, Fatih Terim devreye girdiği halde "Hocam kusura bakma ben Fenerbahçe'ye söz verdim" dedi ve Galatasaray'a gitmedi. Kendisini yeniden doğuran Fatih Terim'in hatırına rağmen. Böyle Fenerbahçeli Rüştü. Fenerbahçe, Rüştü'ye ihanet etti. Seyircisi de ihanet etti. Rüştü'nün nasıl ıslıklandığını, yuhalandığını biliyorum ben Saracoğlu Stadı'nda. Yönetimi de ihanet etti. Rüştü buna rağmen sonuna kadar direndi. Ne zamana kadar direndi? Fenerbahçe'de antrenörlüğe devam edeceği kesinleşen Zico, "Rüştü bil ki sen benim üçüncü kalecimsin bu sene" dediği zaman. Transferi doğru karardır. Beşiktaş'ın da Rüştü'yü alması doğru karar. Rüştü, Milli Takım kalecisi. Devamlı oynaması lazım. Fenerbahçe'de olmayacağı anlaşılınca Beşiktaş'ın yaptığı doğrudur.

FENER'İN ÇÖPÇÜSÜ MÜ?
_Mehmet Yozgatlı tercihi de Beşiktaş için doğru bir karar mı? Yeni takımına katkısı ne olur ? Mehmet Yozgatlı konusunda aynı fikirde değilim. Kazım Kanat'ın yazısında bir cümlesi var: "Beşiktaş'a hakarettir" diyor. Biraz abartılı ama bir anlamda da doğru. Fenerbahçe'nin çöpçüsü mü Beşiktaş. O atacak, bu alacak, o atacak bu alacak! Yani aldığın adam Fenerbahçe'den Tuncay olsa anlarım. Düşün Fenerbahçe'de kanat oyuncusu yok. Sağ yok, sol kanat yok. Fenerbahçe'nin kadrosundaki tek mevcut tek kanat oyuncusu Mehmet Yozgatlı. Buna rağmen doğru dürüst tek lig maçı oynamamış Fenerbahçe'de. Galatasaray'a gelmiş, oynamadan gönderilmiş. Fenerbahçe'ye gelmiş, oynamadan gönderilmiş. Diyorsa ki Beşiktaş, Ertuğrul Sağlam "Ben bunu oynatırım" Ertuğrul Sağlam ne diyor ona bakarım. Kimse de merak etmiyor Beşiktaş'a genç, iddialı yeni bir hoca getirildi. Ertuğrul Sağlam'ı yemek için pusuya yatanlar da var. Böyle bir ortamda Mehmet Yozgatlı'nın transferine Ertuğrul Sağlam'ın ne dediğini hiçbir gazetede okumuyorum. Ya Beşiktaş muhabirliği iflas etti ya da kimsenin umurunda değil. Ertuğrul hoca der ki "Fenerbahçe kullanamadı, Galatasaray da. Ama ben bu çocuğun cevherlerini biliyorum, Mehmet Yozgatlı'nın nasıl bir futbolcu olduğunu göreceksiniz" tamam amenna. Raşit Çetiner'i, Fenerbahçe santrfor diye kovmuştu Galatasaray aldı savunmada oynatıp milli yaptı. O da belki sağ bek oynatacaktır, bir şey yapacaktır da görürsünüz diyecektir. O zaman amenna. Ama yoksa Fenerbahçe'nin tek kanat oyuncusu olmadığı halde kullanmadığı Mehmet Yozgatlı'yı, Beşiktaş niye aldı sorusunun muhatabı Ertuğrul Sağlam olması lazım, bunu Ertuğrul'a soran bir tane Beşiktaş muhabiri yok.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Lüksü kalmadı   / 13-06-2007
 Süreyya sakat falan değil!   / 13-06-2007
 Kıskandım   / 12-06-2007
 Bu ne rezillik!   / 06-06-2007
 Terim hatalı   / 05-06-2007
 Çarşı Grubu hesap sormalı   / 30-05-2007
 Aynı yanlış   / 29-05-2007
 Otorite yok   / 23-05-2007
 Büyük ihanet   / 22-05-2007
 Polat'ın suçu   / 16-05-2007


 
Rüştü geç kaldı
Melih Gökçek'e kıyak yaptılar
Fatih Terim'e yakışmıyor
Tanjeviç doğru karar
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Carlos izdihamı
Fenerbahçe' nin süper transferi...
Palacio da listeye alındı
FORVET hattını garantiye almak...
Yönetimi 2' ye böldü
Milli kalecinin alınmasına sert...
Ve Djokaj Freiburg' da
Trabzonspor uzun zamandır elden...