Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Canaydın'ın eseri

Bu maçın sonucu, kimin gol attığı, kimin gol yediği hiç önemli değil. Ama kurucusunun adını taşıyan stattan kaçan başkan, milyonlarca taraftarın tepkisinden çekinen başkan, bu 19 Mayıs günü yaşanan rezilliklerin baş mimarı. Özhan Canaydın sonunda G.Saray'ın dibe vurmasını sağladı. Koskocaman bir 'aferin!' ona. Bu taraftarın tepkisi ne F.Bahçe'ye, ne futbolcuya ne şuna, ne buna. Taraftarın tepkisi önce Canaydın, sonra Polat, sonra yönetim ve Gerets'e. Başkanlık koltuğuna oturan Canaydın'ın son 5 yılda G.Saray'ı nasıl erozyona, nasıl çöküşe uğrattığını anlatmaya kalksam sayfalar yetmez. Cuma oynanan G.Saray-F.Bahçe basketbol maçında bir başka ilke imza attı Canaydın yönetimi. Taraftarlar, yöneticisine saldırıyor. Peki hangi taraftar bu? G.Saray taraftarı. G.Saray'ın selameti isteniyorsa Canaydın hemen istifa etmeli. Polat'ın da dünkü olaylarda Canaydın kadar sorumluluğu vardır. Daha devre arasından itibaren hem futbolcu hem de seyirciyi koşullandırarak, "Fener'i nasılsa yeneceğiz. 3 puan çantada keklik" diyen Polat, Canaydın çöküntüsünün yardımcı mimarıdır.

Tepki F.Bahçe'ye değil
Bu yönetim ne futbolcudan, ne futbolcu psikolojisinden, ne de futboldan anlıyor. Yönetim, daha günler öncesinden böylesine gergin bir ortamı yumuşatmak için hiçbir girişim yapmıyor. Konuşmaya meraklı Adnan Polat, kurucusunun adını taşıyan stada gelemeyen başkanın yerine seyirciye kısa da olsa bir konuşma yapıp sükunete ve G.Saray terbiyesine davet edebilirdi. Kimse sanmasın ki bu tepki, yabancı maddeler F.Bahçe'yedir. Elbette Kadıköy'de yaşananların da etkisi vardır ama bu atılanların asıl hedefi Canaydın ve G.Saray yönetimidir. Taraftar gibi G.Saray camiası da isyan içindedir. Kendisine sürekli boş vaatler veren, güneşi balçıkla sıvayan, gerçeklerin üstüne perde örten bir başkan görmek istemiyor hiçbiri. Dedim ya daha söyleyecek, yazacak o kadar çok şey var ki. Elimiz böğrümüzde bekliyoruz ve dün geceki facianın mimarına bir kez daha G.Saray'dan götürdüğü bunca şey adına teşekkür ediyoruz!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bir yıl böyle geçti   / 14-05-2007
 Gerets klasiği   / 07-05-2007
 Sezonun özeti   / 29-04-2007
 Gerets gitmeli   / 23-04-2007
 Gerets'e rağmen   / 14-04-2007
 Yazıklar olsun   / 07-04-2007
 Necati'ye şükür   / 02-04-2007
 Tam Türk Filmi   / 18-03-2007
 Geçmiş olsun   / 17-03-2007
 Her şeye rağmen   / 12-03-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Önce babayım
Gol krallığı için G.Saray maçında...
Statta arbede
Derbi öncesi tribünlerde kavga...
Sabotajcı!
"Kupa şampiyonluğunu yeterli görüp...
Rövanş yemini
Bursa' ya ilk maçta yenilen bordo...