Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
'Zico-miko, Fenerbahçe' demesinler

Zico için neler söyleyeceksiniz? Fenerbahçe'nin şampiyonluğu 'gitsin mi, kalsın mı' tartışmalarını da beraberinde getirdi.
Fenerbahçe'nin oynadığı futbol meydanda. Bu futbolun ölçüsü Avrupa. Avrupa futbolu en düşük yıllarını yaşıyor. Galatasaray'a kızdık. 'Liverpool'u evinde yenemedi' diye. 3-2 bitti maç. 'Crouch' denen kazmanın attığı 2 golle, 3-2 bitti güç bela. Bu Liverpool'u nasıl yenemezsin' diye Galatasaray'a kızdık biz... O Liverpool finalde şimdi. Anlayın Avrupa'daki futbolun düzeyinin ne olduğunu!.. Bu Avrupa'da Fenerbahçe yoksa eğer bana kimse 'Zico-miko, Fenerbahçe' demesin.
Tekrar söylüyorum, Aurelio tek maç ceza aldığı zaman Fenerbahçe'nin en büyük yazarları dahil, "Fenerbahçe'de herkesin yeri dolar bir tek Aurelio'nun yeri dolmaz" dediler. Yeri dolmayan oyuncusu Aurelio ise bir takımın eğer, o takımın büyük takım olduğunu kimse anlatmasın.

YANLIŞ YÖNETİLİYOR
Brezilya futbolu da tarihinin en kötü dönemlerini yaşıyor. Alex'in bile adı geçiyor o takımda, Aurelio'nun adı geçmiyor. Nasıl oluyor da Aurelio'nun yeri dolmazmış! O zaman işte Fenerbahçe bu kadar. Ha desen ki bana, Hıncal ağabey, 'Zico'nun eline adam gibi bir kadro verildi de oynatmadı mı?' Doğru. Bu kadar kötü seçilmiş, bu kadar kötü transferlerle, bu kadar kötü bir Fenerbahçe'yle, adam her şeye rağmen şampiyonluğa ulaştıysa ben Zico'yu kutlarım. O da ayrı. Fenerbahçe çok yanlış yönetilmiştir. Bu yönetimde birinci suçlu Zico değil. Zico ikinci suçlu. Bu kadroyu yapıp Zico'nun eline veren en büyük suçludur. Stoperi yok, kanat adamı yok. Bir yığın koşmayan adamlarla doldurulmuş bir orta saha. Santrforu yok. Golcüsü yok doğru düzgün. Zico ne yapsın!

TİGANA'YI TARTIŞMAM
_Tigana, 'gideceğini' açıkladıktan sonra Beşiktaş'ta keskin bir düşüş yaşandı. Beşiktaş'la gönül bağını koparması şampiyonluk mücadelesinden de vazgeçmesine yol açmış olabilir mi?
Jean Tigana başından sonuna çok büyük yanlışlar yaptı. Tigana'yı tartışmam bile artık. Yani, 'Tigana, Beşiktaş'ı sattı' dese birisi bana itiraz etmem.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Şanslar eşit   / 09-05-2007
 Galatasaraylıyım demeye utanıyorum   / 08-05-2007
 Tatsız tesadüf   / 02-05-2007
 Yıldırım'a yeterr!   / 01-05-2007
 Tarihi bitirdi   / 24-04-2007
 İade etsinler   / 18-04-2007
 Görüntü yanlış   / 17-04-2007
 Devrilecek   / 11-04-2007
 Meydan boş   / 10-04-2007
 3-4 tane saf çıkıyor   / 05-04-2007


 
Çok sevindim
'Zico-miko, Fenerbahçe' demesinler
Beş günleri var
-YARIN-
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kalacağım
"F.Bahçe' de çok mutluyum Gelecek...
Lincoln plase
Lyon' lu olmazsa Schalke' nin...
Büyük tehdit
Rico ve Bobo, Bursa maçı öncesinde...
Ali müjdesi
İsminin açıklanmasını istemeyen...