Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Canaydın'a muhtıra verdi

Ribery'den 10 milyon euro tazminat bekleyen Galatasaray, CAS'tan da ret yanıtı aldı. Özhan Canaydın, Galatasaray'ın bütün değerlerini birer birer yok etti. Maddi, manevi çökertti. Geçen hafta bir davetiye geldi bana... Yer: Suada, parantez içinde eski Galatasaray Adası... Galatasaray Adası eski oldu, Ali Sami Yen eski oldu. Yarın Hasnun Galib'i de satarlar, Florya'yı da satarlar. Bu Özhan, başında kalırsa Galatasaray'ın... Beceriksiz ve başarısız başkan, bütün değerleri satarak ama hiçbir şey kazandırmayarak... Ne kadar emindi Ribery konusunda. 29 Haziran'da bankaya 100 milyon doların yatacağından emin olduğu gibi... Galatasaray'a verdiği hiçbir sözü tutamadı. Hüsran üstüne hüsran, hezimet üzerine hezimet, sportif felaket, Fenerbahçe'nin şamaroğlanına dönmüş bir Galatasaray. Fenerbahçe- Galatasaray maçı var ve galibi belli. Yarışmanın adı ne olursa olsun. Galatasaray'ın Türkiye'ye öğrettiği yüzme, Galatasaray'ın Türkiye'ye öğrettiği voleybol, Galatasaray'ın Türkiye'ye öğrettiği basketbolda, Fenerbahçe canına okuyor Galatasaray'ın. Bütün kategorilerde.

MAÇA GELEMİYOR
Gençlerde, kadınlarda, erkeklerde. Ve Özhan hâlâ "Ben 10 şeyden, 7'sini başardım. Ben iyi başkanım" diyor. "Canım istediği kadar da kulübün başında kalırım" diyor. ultrAslanlar dayanamadılar, bildiri yayınladılar. "İstifa et" diye. Ordunun muhtırası gibidir, ultrAslan'ın muhtırası Özhan Canaydın'a. Düşünebiliyor musunuz, Galatasaray, Sakarya'da seyircisiz oynuyor; o maça gelemiyor. Galatasaray'ın herhangi bir maçına gelmekten korkan bir Galatasaray Başkanı olabilir mi? 'Başarılıyım' diyorsun, gelsene o zaman... Taraftarının önüne çıkamayacaksın, kendi tribünlerinin önüne çıkamayacaksın. Sonra "Ben başarılıyım" diyeceksin. Galatasaray Adası'nı satmış, Ali Sami Yen'i satmış. Galatasaray'ın bütün sportif değerlerini satmış. Her hafta bir hezimet. Ribery için bir de mahkeme masrafları ödeyecekler.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yıldırım'a yeterr!   / 01-05-2007
 Tarihi bitirdi   / 24-04-2007
 İade etsinler   / 18-04-2007
 Görüntü yanlış   / 17-04-2007
 Devrilecek   / 11-04-2007
 Meydan boş   / 10-04-2007
 3-4 tane saf çıkıyor   / 05-04-2007
 Niye çağırdın?   / 04-04-2007
 Aykut seyretti   / 03-04-2007
 İki sebebi olabilir   / 29-03-2007


 
Tatsız tesadüf
Canaydın'a muhtıra verdi
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

İmzayı atmış!
Başkan Yıldırım' ın, İspanyol...
Suç yönetimin
"Galatasaray, FIFA' ya başvurarak,...
Kartal' ın hücumbotu...
* Top ayağına değdiğinde bir...
Kralını alırız
Bordo-mavililerin çalıştırıcısı,...