Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
  Şimşek: K.Erciyesspor'un durumu bizi ilgilendirmiyor


Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Şimşek, Kayseri Erciyesspor'un ligdeki durumunun kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.

Şimşek, ligin ikinci yarısında 4 haftalık bir galibiyet serisinin ardından son 2 haftada mağlubiyet aldıklarını, ancak bu mağlubiyetlerin üst sıra umutlarını kaybettirmediğini belirtti.

Mağlubiyetlerin
etkisinden kurtulmak ve tekrar bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini ifade eden Şimşek, ''Ligde kalan 9 maçımızı da kazanmayı hedefliyoruz. Ondan sonra da rakiplerimizin alacağı sonuçlara göre kendimize yer bulacağız. Önümüzdeki maçlara da ciddiyetle hazırlanarak kendimize üst sıralarda yer bulmak istiyoruz'' diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor maçı öncesi epey sakatlık yaşadıklarını ifade eden Şimşek, ''Ancak Trabzonspor'un zengin bir kadrosu var. Bu şansızlıkların da üstesinden gelecektir. Kayseri Erciyesspor da ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Ligde kalma mücadelesi veriyorlar, ancak onların durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Hem lig hem de Türkiye Kupası'nda olmak üzere 3 maç yapacağız. Bu maçlardan istediğimiz sonuçlarla ayrılacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

Ziya Doğan'ın göreve devam edip etmeyeceği yönünde söylentilerin sürekli ortaya atıldığını kaydeden Şimşek, ''Hoca arayışımız yok. Disiplinli, takımı iyi hazırlayan bir teknik adam. Hocamızdan memnunuz'' dedi.

YATTARA MÜJDESİ

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın Kayseri Erciyesspor maçında takımdaki yerini alacağı bildirildi.

Kulüp sağlık kurulu başkanı Köksal Güney, Yattara'nın oynamaya engel hiçbir durumunun olmadığını ve bu futbolcunun Kayseri Erciyesspor maçında forma giyebileceğini belirtti.

Sırbistan Milli Takımı Kampı'nda bulunan Stepanov ile ilgili sürekli milli takım doktorundan bilgi aldıklarını kaydeden Güney, ''Stepanov'u yarınki Portekiz maçına yetiştirmeye çalışıyorlar. Yarından sonra futbolcunun durumu hakkında bir açıklama yapabiliriz, ama 'kesin oynamayacak' diye bir şey söz konusu değil'' diye konuştu.

(AA)




Vestel kalecisine rekor ceza
Olympiakos Tuncay'la...
Roberto Carlos'a talepler arttı
Norveç'le 8'inci randevu
Tümer'in golü Girit Adası'nı...
Beşiktaş filede dibe vurdu
Okur'lu Jazz Wizards'ı 103-97...
30 Haziran'da F.Bahçe'de
 
Demek ki neymiş!
Çaresizliğe karşı savaşmaktır kazanmak. Maçtan önce kaybetmek adına...
Parçalanırdı
Terim öyle bir takım çıkardı ki Yunanlılar gibi değil, normal bir...
Appiah kayıp
Milli takım kampına gittiği...
Ankara mesaisi
Bir günlük iznin ardından...
Kare as atağı
Galatasaray yönetimi gelecek...
Ordu gibi!
Yönetim, bir yıl daha sözleşme...
Kartal' dan çifte sorti!
Yönetim orta sahaya Matabuena,...
Farias tutulmuyor
Delgado Önerdi...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu