Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İkisi de gider
Protestodan korkuyor Özhan Canaydın, hiçbir maçın sonuna kadar oturacak yüzü yok. Yeni sezonda Galatasaray'ın başında ne Özhan olur, ne Gerets olur. Olursa da Galatasaray olmaz zaten.... Gerets ile yapılan sözleşme de bence sahte bir sözleşme. Mukaveleyi gören var mı? Bir basın toplantısında madde madde açıklanmadıkça ben o mukaveleye inanmam


Galatasaray taraftarlarının Trabzonspor maçı öncesinde yaptığı protestoyu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Taraftarlar yönetim aleyhine çok ciddi bir gösteri yaptılar. Bu gösterinin Özhan Canaydın'ın radyolara çıkıp "Çok başarılı bir başkanım" demesinden 48 saat sonra olması oldukça önemli. İlk defa bir Galatasaray yönetimi bu kadar ağır ve bu kadar net eleştiriliyor. Kapalı tribünde boydan boya bir döviz var, pankart; "Galatasaray seçilenin değil taraftarındır." İlk defa adı kondu, seçilenin diye. Bundan kasıt Özhan Canaydın'ın şeyh mürid oyları. Özhan Canaydın ne kadar kötü olursa olsun o müridler onlara oy veriyorlar. Onlar da liseciler. Liseliler değil.
O ayrımı da pankartı hazırlıyanlar çok güzel yapmışlar.

Liseliler ve liseciler
Galatasaray'da liseliler başka, liseciler başka. Ve yığınla döviz vardı tribünlerde. Hepsi Özhan Canaydın'ın aleyhine, siyah pankartlar kaldırdılar.

Protestodan korkuyor
Özhan Canaydın da yine maçtan kaçtı. Trabzonspor golü attı, Özhan Canaydın toz oldu. Efendim Musa'ya, hastaneye gitmiş. Külahıma anlat. Musa'ya hastaneye Trabzon başkanı gider evvela, Özhan Canaydın'dan önce. Bugüne kadar kime gitmiş Özhan Canaydın? Naci Özkaya öldü gitti, hastaneye uğradı mı bir kere, "Nasılsın Naci" diye. Galatasaray'ın anıtı, sembolü. Protestodan korkuyor Özhan Canaydın, hiçbir maçın sonuna kadar oturacak yüzü yok. "Galatasaray'ın başarılı başkanıyım" diyen adam bana gittiği Galatasaray basketbol maçını söylesin. Bana gittiği Galatasaray voleybol maçını söylesin. Bana gittiği herhangi bir Galatasaray maçını söylesin. Sonuna kadar kaldığı bir futbol maçı dahi söylesin, bakayım. Seyirciden bu kadar korkacaksın sonra da "başarılıyım." Hadi camım güldürme Özhan kendini.

Yeni sözleşme sahte

_Erik Gerets'le transfer istememesi şartıyla yeni sözleşmenin yapıldığı, borç ödeneceğinden takımı küçülttüler deniyor.
Gerets ile yapılan sözleşme bence sahte bir sözleşme. Yani bu sene şampiyonluk yarışından ve Şampiyonlar Ligi'nden kopmama çabasında Galatasaray. Ama takımla Gerets'in arasındaki bütün iplerin koptuğunu da herkes biliyor. Bu saatten sonra yeni bir hoca bulma imkanları da olmadığı için, Adnan Polat beceremedi ve başaramadı devre arasında hoca değiştirmeyi. Özhan'ın taktikleriyle kendi de yıprandı, Adnan da bitti. Ama şu anda yapacak bir şey yok. Şu anda taraftara, takımdaki futbolculara "Hocanız seneye de budur. Ayağınızı denk alın" demek için bir jest yapılması gerekiyordu. Bu jest o mukaveleyle yapıldı. Mukaveleyi gören var mı? O mukavele bir basın toplantısında açıklanmadıkça madde madde, ben o mukaveleye de inanmıyorum. Gerets'e "Böyle bir açıklama yapacağız. Futbolculara gözdağı vermek için. Sen de aman sesini çıkartma" demiş bile olabilirler. Gerets de bunu kabul edebilecek tipte bir adam.

_Yani Gerets seneye yok mu?
Düşüncem şudur: "Seneye Galatasaray'ın başında ne Canaydın olur, ne Gerets olur. Olursa da Galatasaray olmaz zaten.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İpin ucu kaçtı   / 13-03-2007
 Antrenör yok   / 07-03-2007
 Toprak serpilmiş   / 06-03-2007
 Rahat yönetir   / 28-02-2007
 Zico sonuncu   / 27-02-2007
 İnsan mı önemli   / 20-02-2007
 Zico dağıldı   / 14-02-2007
 Dehşet içindeyim   / 13-02-2007
 Sistem yanlış   / 07-02-2007
 Ulusoy haklı   / 06-02-2007


 
İkisi de gider
Nurullah'ın eseri
Türkiye kötü şöhret yaptı
Organizasyonu beceremiyoruz
Yerliye dönüş mecburiyetten
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Derin başkan!
"1989 yılındaki Neuchatel maçından...
Canaydın tetikledi
Uras: Canaydın bana ' Seni severim...
Song işi yaş
Menajerlerin Beşiktaş' a önerdiği...
Kupa yakışır
Trabzonspor' un tecrübeli...