Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İpin ucu kaçtı

Aziz Yıldırım'ın futboldan hızla uzaklaşması lazım. Aziz Yıldırım kendini Hallacı Mansur zannediyor. Ben her şeyi söylerim, bana kimse bir şey söyleyemez!

Aziz Efendi, federasyonu şike yapmakla itham etti. Federasyon susuyor. Avrupa'da olsa müebbet cezası alır, futboldan ebediyen uzaklaştırılır

***

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Sadettin Saran'ın televizyonlara taşan tartışmalarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Aziz Yıldırım'ın Türk futbolundan büyük bir hızla uzaklaşması lazım. Aziz Yıldırım kendini Hallacı Mansur zannediyor. En el Hak. Ben her şeyi söylerim, bana kimse bir şey söyleyemez.
"800 bini aldılar, 100 binini verdiler, 700 bini cebe attılar" ne demek? Sen bunu rahatça söylüyorsun, karşındaki "Adam gibi konuş" dediği zaman da Terbiyesizlik yapma" diyorsun. Hangisi daha terbiyesiz laf? "Benim 700 bin dolarımı dolandırdın" lafı mı, buna karşılık "Adam gibi konuş" denmesi mi terbiyesiz laf? ithamı yapmaya hakkın var mı Türkiye'de? Futbolda şiddeti önlemek için yasalar çıkarıyorsun bir yandan, öte yandan Aziz Efendi, Türkiye Futbol Federasyonu'nu şike yapmakla itham ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu susuyor, bunun üzerine. Söylesin bakayım Avrupa'da bir kulüp başkanı, müebbet cezası alır, futboldan ebediyen uzaklaşır. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan çıt yok. "Şikeciler" dedi Aziz Yıldırım, bunların hepsine. Konuşma bantları meydanda. İnanamıyorum ben, böyle bir federasyon olmaz. Şike ithamına karşı susan bir federasyon olur mu? Şimdi bu sene böyle benzeri bir maç oynanırsa, Fenerbahçe şampiyonluğu kaybederse diyelim, Saracoğlu Stadı'nda o seyirciyi tutmak mümkün mü artık. Kaç kişi ölür düşünebiliyor musunuz? Böyle bir tahriki yapan adama ve de üstelik federasyonu şikeyle itham eden adama kimsenin bir şey yaptığı yok. Dağ başı mı burası? Elinde bir belge varsa açıkla, mahkemeye git, Tahkim'e git, iptal et maçı. Saran dolandırdıysa Fenerbahçe'yi bunu 4 sene sonra televizyon programında sallamanın alemi yok. Niye o zaman gitmedin mahkemeye, elinde madem belge de varmış. Niye hâlâ gitmiyorsun mahkemeye?

HEDEF GÖSTERİYOR
O zaman herkes çıksın her şeyi sallasın, vatandaşlar da birbirini kessin biçakla, döner bıçağıyla. Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir katliam davetiyesi çıkarılabilir mi? Herkes her şeyi istediği gibi söyleyebilir mi? Ama Aziz Yıldırım söyler. Kendisini en ufak eleştirenleri de hedef gösterir. Fenerbahçeli yazarları, Fenerbahçe camiasına hedef gösteriyor, dış mihraklar diye. Ne demek dış mihrak? Fenerbahçeli adam niye dış olsun? Çünkü onun için dış, bir tek kendisi iç. Kendisine karşı olan herkes dış. Bu kafada bir adam Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinin başında. Bu, büyük tehlikedir. Ceza verilmediği için ceza almadığı için gittikçe de ipin ucunu kaçırıyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Antrenör yok   / 07-03-2007
 Toprak serpilmiş   / 06-03-2007
 Rahat yönetir   / 28-02-2007
 Zico sonuncu   / 27-02-2007
 İnsan mı önemli   / 20-02-2007
 Zico dağıldı   / 14-02-2007
 Dehşet içindeyim   / 13-02-2007
 Sistem yanlış   / 07-02-2007
 Ulusoy haklı   / 06-02-2007
 Ulusoy'a yaradı   / 31-01-2007


 
İpin ucu kaçtı
Böyle başkana böyle atlet!
Yapanın yanına kâr kalıyor
Güvenilir kaleci yok
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Geçilmez armada!
Sakatlık ve ceza nedeniyle ayrı...
Polat bırakıyor
Yönetimdeki arkadaşları-nın...
Takipteyiz
' Bizim için önemli bir virajdı,...
Yattara krizi
Zorlu G.Saray karşılaşma-sından...