Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
150 milyon $

Özkan Olcay: İstanbul'a yapılacak 3. köprü Riva'ya müthiş bir değer katacak. Yönetim bir an önce harekete geçmeli.


Maddi açıdan zor bir dönem yaşayan Galatasaray, Riva Projesi'ne kilitlenmiş durumda. Radyospor'a konuşan sarıkırmızılı kulübün yönetim kurulu eski üyesi Özkan Olcay, Riva Projesi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Riva'nın şu andaki değerinin 150 milyon dolar olduğunu dile getiren Olcay, "Galatasaray
buraya yatırım yapacak saygınlığa sahiptir ve bir an önce üzerine düşen görevleri yerine getirerek çok önemli bir kaynak elde edecektir" dedi.

Köprü değeri arttıracak
Özkan Olcay, üçüncü köprünün Riva'ya yakın geçecek olmasının projenin değerini çok arttıracağını da ifade etti. Olcay sözlerini şöyle sürdürdü: "İstanbul trafiğinin çözümlenebilmesi için bu köprü yapılmak zorunda. Hükümet yetkililerinin de açıkladığı gibi böyle bir girişim olacak. Alternatiflerin en kuvvetlisi köprü bağlantılarının Riva'ya yakın bir yerden geçmesi. Eğer bu gerçekleşirse Galatasaray'ın elinde bulundurduğu proje olağanüstü değer kazanacak..."

Adnan Polat'a gönderme
Adnan Polat'ın geçtiğimiz dönemde Riva'nın değeri çok yüksek olmayacak açıklamasına da değinen Özkan Olcay, "Riva komitesi, yaptığı araştırmalar sonrasında detaylı raporu yönetim kuruluna sunmuştur. Riva'ya ulaşım 45 dakikadan 15 dakikaya inecektir. Bu proje Galatasaray'ın geleceği açısından çok önemlidir. Eğer kulübümüz hasılat yahut pazarlama alanlarında yatırım yaparsa, maddi olarak çok iyi bir girdi elde edilecek" ifadelerini kullandı.

70 milyon dolar önerisi

Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Özkan Olcay, oluşturulan Riva komitesinin ilk olarak bankalara olan borçlar konusunda çalışmalar yaptığını söyledi. Olcay, "Bankalarla görüştüğümüzde Galatasaray'ın sosyal yapısının bu tür hadiseleri rahatça aşacağını söyledik. Bankalar o dönem, (araziyi bize verin 70 milyon dolar borcu kapatalım) dediler. Ancak seçim kongresi yaklaşıyordu. Bize gösterilen yakın ilgi için teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Bülent YÜKSEL


Serhat'a pençe
Aslan moral arıyor
Haznedaroğlu resmen ayrıldı
Ümit'e emanet Forvet Necati...
Yenilirsek biteriz
Canaydın dönüyor
Bu şansı iyi kullanacağım
Biletler yarın satışa çıkıyor
Elveda Türkiye
İnamoto yolcu
G.Saray günlüğü
 
Affetmedik
"Deivid ve Semih çok iyi anlaştı.
' Savunamadık '
Sivas' ın hocası Bülent Uygun:...
Gülme, güldür
Tigana ile Ümraniye' de görüşen...
Çalımbay da tazminat aldı
Beşiktaş yönetimi, Rıza Çalımbay'...
Asla gitmem
Trabzon' un hocası, "Kovulma-dan...
Eskişehir' e farklı kadro
Trabzonspor bugünkü Eskişehir...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu