Canaydın: Gelen gelir Kulüpler Birliği Vakfı dün İstanbul'da toplandı. Vakıf başkanı Canaydın, kulüplere yapılan haksız suçlamalara karşı birlikte hareket edeceklerini açıklarken, F.Bahçe'nin katılmaması ile ilgili, "18 kulübe çağrı yaptık. Gelen gelir, gelmeyen gelmez. Kalan sağlar bizimdir" dedi.
Gerets'ten 1 gün izin Kayseri
maçının ardından dün de çalışan G.Saray, bugün izin yapacak. Sarı-kırmızılılar, bir günlük iznin ardından çarşamba sabahı saat 10.30 ve perşembe akşamı 17.00'de basına kapalı olarak yapacağı birer idmanla cumartesi günkü Vestel maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Heinz'ın yemek aşkı Yönetimin gözden çıkardığı Marek Heinz, ülkesinde milli oyunculara verilecek yemeğe katılmak için Gerets'ten izin aldı. Öte yandan Gerets, Çek oyuncu için, "Heinz'ın hâlâ kaliteli bir oyuncu olduğuna inanıyoruz. Ama bazen elektrik olmuyor. Ayrılması iyi olacak" dedi.
Aslan bu sezon sakin Geçtiğimiz sezonlarda bol bol kart gören G.Saray, bu sezona sakin başladı. Sarı-kırmızılılar ilk iki haftada kart görmezken, toplam 25 faul yaptılar. Öte yandan Cimbom'un Kayseri maçında kaleye çektiği ilk isabetli şut gol oldu. Aslan, Kayseri'ye 32 senedir yenilmiyor.
Olimpiyat endişesi Şampiyonlar Ligi'ni Boleslav'ı ilk maçta 5-2 yenerek büyük ölçüde garantileyen Cimbom'u Olimpiyat Stadı endişesi sardı. Yönetim daha önce grup maçlarını burada oynayacağını açıklarken, Gerets, "Stat fark etmez, yeter ki taraftarımız orayı da Sami Yen gibi doldursun" dedi.
Zafer&Uğur kiralandı Garay'da yönetim teknik direktör Gerets'in de onayını alarak, altyapıdan A takıma yükselen oyunculardan Zafer Şakar'ı Denizlispor'a; Uğur Erdoğan'ı ise İstanbulspor'a birer yıllığına kiraladı. Tecrübe kazanmaları için kiralanan iki oyuncu sezon sonunda tekrar G.Saray'a dönecek.