Gültiken su serpti Menajer Ali Gültiken, Beşiktaş'ı güzel günlerin beklediğini söyledi. Manisa yenilgisi için, "Her şeyin sonu değil. Beşiktaş bu kaybı telafi edecek güçtedir. Taraftar rahat olsun" yorumunu yapan Gültiken, "İyi bir kadromuz var. Sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacağız" dedi.
Kaptan söz verdi
Kaptan İbrahim Üzülmez, Gaziantepspor'u yenerek, V. Manisa yenilgisini unutturacaklarını söyledi. Bu sezon İnönü'de oynayacakları ilk maçta taraftara galibiyet hediye edeceklerinin sözünü veren tecrübeli futbolcu, "Manisa'da beklemediğimiz bir yenilgi aldık, üzgünüz" diye konuştu.
Burak'tan öz eleştiri Dalgado'nun sakatlanması üzerine Manisa deplasmanında organizasyon görevini üstlenen Burak Yılmaz, yeterince etkili olamadığını söyledi. Bir mağlubiyete takılıp kalmamak gerektiğini vurgulayan genç futbolcu, "İyi oynayamadık ve kaybettik. Ama artık o maçı unutmalıyız" dedi.
Koray: Bu son olur Manisa deplasmanında bekleneni veremeyen Koray Avcı, G.Antepspor karşılaşmasında sahada bambaşka bir Beşiktaş olacağını söyledi. Sezona puansız başladıkları için üzgün olduğunu ifade eden Koray, "Bu yenilgi bu sezonki ilk ve tek mağlubiyetimiz olur" şeklinde konuştu.
Runje kahroldu V. Manisaspor karşılaşmasında siyah- beyazlı takımın en iyilerinden biri olan kaleci Runje'nin ağzını bıçak açmıyor. Dönüş yolculuğu sırasında çok üzgün olduğu gözlenen Hırvat file bekçisinin mağlubiyeti kabullenemediği ve 40 yıllık Beşiktaşlı gibi kahrolduğu belirtildi.
Gençler berabere FA Premier League Summer Programme 2006 organizasyonu için İngiltere'ye giden Beşiktaş B Genç Takımı, ilk maçında Leicester City ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın karşılaşmadaki tek golü Emir Gökçe'den geldi. Kartal, turnuvada bugün Blackburn Rovers ile kozlarını paylaşacak.