Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     
Tam sayfa iddaa


İddaa'nın 'Tescilli Kralı' Fotomaç, programdaki maçları analiz etti. Hangi maçlar banko? Hangi maçlardan uzak durulmalı? Kuponlara hangi maçlar yazılmalı?

***

Arjantina!

Yedekleri bile süperstar olan Arjantin, Borgetti'den yoksun Meksika'yı uzatmaya kalmadan geçecek güçte.

211 ALMANYA-İSVEÇ 0 3.30
Ev sahibi beklentinin aksine grup maçlarında çok iyi oynadı. Klose önderliğinde gol sorunu yaşamıyorlar. İsveç ise beklentilerin altında bir performans sergiledi. Ama eleme maçlarında işler değişebilir. Maçın galibinin 90 dakikada belirlenmesi zor gibi. İş uzatmalarda bitebilir.

212 ARJANTİN-MEKSİKA
1 1.35
Arjantin
, grup maçlarında en iyi oynayan takımların başında geldi. Hollanda maçında beraberlik yettiği için kendilerini sıkmadılar. Meksika'da Marquez dışında kayda değer bir futbolcu yok. Tangocular, yıldız futbolcularıyla turu 90 dakika içinde geçer.

315 İNGİLTERE-EKVADOR 1 1.35
Owen
sakatlandı, yeni iyileşen Rooney ise son maçta kenara alınınca çok sinirlendi. Crouch'un kapasitesi sınırlı. Ekvador çok iyi savunma yapıyor. Ama bu eleme maçında orta sahası mükemmele yakın olan İngiltere zor da olsa turu geçmeyi başarır.

321 PORTEKİZ-HOLLANDA 0 2.90
Portekiz
zayıf gruptan 9 puanla çıktı. Hollanda da işini iki maçta bitirdi. Son maçlarda yorulmadılar. Bu eleme maçında beraberlik kokuyor.

213 COLUMBUS-CHİVAS 2.5 ÜSTÜ 1.70
Chivas
USA'dan bir maçı fazla olan Columbus rakibinin iki puan gerisinde bulunuyor. Chvivas USA son deplasman maçında Colorada ile 1-1 berabere kaldı. Columbus ise evinde New England ile 1-1 berabere kaldı. Her zaman bol gollü geçmesini alıştığımız ABD Ligi geçen hafta kısırdı. Cumartesi gecesi yine eskisi gibi bol gollü maçlar bizleri bekliyor. Columbus-Chivas USA karşılaşmasında en az üç gol olması muhtemel.

214 DC UNİTED-KANSAS 1 1.85
DC
United, 5 puan farkla zirvede bulunuyor. Son maçında zorlansa da Chicago'yu 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu kez rakipleri Chicago'dan daha güçlü olan Kansas City. Kansas'ın bir özelliği beraberliği hiç sevmiyor. Açık futbol seviyor. Ancak DC United karşısında yine aynı açık futbolu tercih ederlerse işleri hayli zor olur. DC United daha fazla şansı olan taraf.

215 DALLAS-COLORADO 2.5 ALTI 1.85
ABD
Ligi'nin iki iyi takımı karşı karşıya geliyor. Dallas'ın son dört maçında toplam en az üç gol oldu. Colorado'nun son iki maçında ise toplam üç gol olmadı. Colorado son dönemlerde defansını sağlam tutuyor. İki ekip sezon başında Colorado'nun sahasında karşılaşmış ve maç 2-2 berabere tamamlanmıştı. Artık birbirlerini çok daha iyi tanıyan bu iki ekibin mücadelesinde bu kez toplam üç golün olmaması yüksek ihtimal.

216 SALT LAKE-NEW ENGLAND 2 2.50
Son
6 maçında galibiyet yüzü göremeyen New England, son üç maçından da beraberlikle ayrıldı. Son iki maçını deplasmanda kaybeden Salt Lake, evinde iyi oynuyor. Ancak çok şansız bir şekilde maçlardan beraberlikle ayrılan New England'ın kazanma zamanı geldi artık. Sürpriz oynamayı sevenler kuponlarında New England'ı işaretleyebilir. Oran gayet iyi.

221 LOS ANGELES-HOUSTON 02 1.29
9
maçtır kazanamayan Los Angeles, ligin dibine demir attı. İki galibiyetini de sezon başındaki deplasman maçlarında alan Los Angeles'ın evinde daha galibiyeti bulunmuyor. Zirveyi zorlayan Houston'ın deplasman karnesi ise kötü. İlk maçta rakibini 2-1 mağlup eden Houston'ın dış saha performasına pek fazla güvenilmiyor. Bu yüzden tercihinizi sağlamlaştırıp "02 Houston' oynayabilirsiniz.

322 CHİCAGO-NEW YORK 1 2.20
İlk 9 maçını sahası onarımda olduğu için deplasmanda oynayan Chicago, ilk iç saha maçında New England ile 3-3 berabere kaldı. Ondan sonra yine iki deplasman oynayan Chicago "0" çekti. Son 5 maçtır kazanamıyor. Taraftarlarına galibiyet hediye etmek ve üst sıralara tırmanmak istiyorlar. New England'ı yenemediler ama New York'u mağlup edebilirler.

311 ASSYRİSKA-ATVİDABERG 1 1.60
İsveç 2. Ligi'nde iki takımı teraziye koyduğunuzda Assyriska çok daha ağır basar. Son iki maçında galip gelemeyen Assyriska en son evinde Degerfors'a 3-0 yenilmişti. Taraftarlarıyla barışma maçında Assyriska, Atvidaberg'e bu karşılaşmada şans tanımaz.

312 JONKOPİNGS-FALKENBERG 2.5 ÜSTÜ 1.90
Bu
maç Falkenberg için daha önemli. Kaybedelerse küme düşme hattına bir adım daha yaklaşacaklar. Jonkopings ise kazanıp ileriki maçlarda gözünü üst sıralara çevirecektir ama onlarda da bu kalite yok. Esasında iki takım da az gol atıyor. İşte bu görüntüdeki maçlarda beklenmedik derecede fazla gol çıkıyor. En az üç gol olması muhtemeldir.

313 QVİDİNG-OREBRO 2 1.50
İsveç İkinci Ligi'nin lideri Orebro, tek mağlubiyetini iki hafta önce Brommapojkarna deplasmanında aldı. Ligin dibindeki Orebro'nun ise 11 maç sonunda galibiyeti bulunmuyor. Umea'dan sonra 18 ile ligin en çok gol yiyen ikinci takımı. Trelleborg ile aradaki farkı açmak isteyen Orebro bu deplasmanda kayıp vermez.

314 VASBY-SUNDSVALL 0 3.10
Altı
puanlı Sundsvall, 12 puanlı Vasby'ye konuk oluyor. Hücum zenginliği zaten olmayan Sundsvall, deplasman maçlarında iyice kapanıyor. Vasby onlar için dipten kurtulmak adına hedef maçlardan biri. Aldığı 6 puanının 4'ünü deplasmandan çıkaran Sundsvall'ın, Vasby'den de en azından puan alması yüksek ihtimal.

316 MJALLBY-UMEA 1 1.60
Mjallby'nin
bu kadar kötü durumda olması büyük sürpriz. Normalde daha iyi bir takım. Umea ile arasında sadece 5 puan fark var. Umea daha deplasmanda galibiyet alamadı. Mjallby de, dört maçtır kazanamıyor. Kötü gidişe dur demek istiyorlar. Umea bunun için uygun bir ekip.

412 LANDSKRONA-DEGERFORS 2 4.50
Bazı
takımlar vardır, beklenmedik zamanlarda beklenmedik galibiyetler alırlar ve bunu südürürler. Assyriska'yı deplasmanda 3-0 yenerek bozguna uğratan Degerfors, bu kez de dış sahada Landskrona ile karşılaşacak. Rakibiyle aynı puandalar ama onlara güvenilmiyor. Biz bir sürpriz daha yapabilme ihtimalleri yüksek.

413 NORRKOPİNG-B'POJKARNA 1 1.70
Çok iyi bir çıkış yakalayan Norrkoping, lider Orebro'ya farklı mağlup oldu. Bu normal karşılanmalı. Ancak şimdiki rakipleri Brommapojkarna'yı devirecek güçleri bulunuyor.

414 TRELLEBORG-LJUNGSKİLE 1 1.70
Orebro'yu
amansız takibini sürdüren Trelleborg, çok formda. Bunu kupa maçında Göteborg'u deplasmanda yenerek gösterdiler. Bir basamak altındaki Ljungskile de iyi bir takım ama Trelleborg'a gücü yetmez.




Duvara karşı
Ukrayna bayramı
Horoz'dan siftah
Boğa sıkmadı
Gözleri kararmış
De Rossi the end!
Senna'ya kanca
Yeşilyurt'ta dev turnuva
F.Bahçe'ye yeşil ışık
Tunçeri Real'de
Yunus'tan altın madalya
Kupada bugün
 
100 yılın startı
Yeni sezonda lig ve Avrupa' da...
Kongre başlıyor
F.Bahçe' de olağanüstü...
Yuvaya döndü
Yöneticilerin bir bölümü istemese...
Gerets rötarlı
Tatilden bugün dönmesi beklenen...
Sıra Robert' te
Benfica' da forma giyen ve 2009' a...
Marsilya şantajı
Beşiktaş' ın her konuda anlaşmaya...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu