Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

İş zamanı

Riva ve Seyrantepe'ye stat işi, Ribery'den gelecek para ne oldu? Devler Ligi maçları nerede oynanacak? Bu sorular yanıt bekliyor.


G.Saray şampiyon oldu, herkes derin bir soluk aldı. Bayraklar asıldı, havai fişekler atıldı ama artık yeter. Çünkü G.Saray'ın sorunları hâlâ olduğu gibi duruyor: 1- Genel Kurul, Canaydın yönetimine yeşil ışık yaktı, Riva ya satılacak ya inşaata açılacak dendi. Ama aradan aylar geçti, hiçbir şey yok. En akıllacası araziyi 80-100 milyon dolar arasında
bir rakama satmak diyenler var, TOKİ diyenler, bir yap satçıyla anlaşalım diyenler... Riva arazisiyle ilgili ne yapılacaksa bir an önce yapılmalı. Bu projede ipe un sermeyelim! 2- Seyrantepe'ye 150 milyon euro'luk bir stat yapmaya söz verdi TOKİ deniyor. Bir kere TOKİ, Turgut Osmanoğlu ve Kardeşi İnşaat Şirketi değil! TOKİ Toplu Konut İdaresi... Yani müteahhit firma değil. Bu konuyla ilgili, ticari sır olmayan ayrıntılar bir an önce açıklanmalı. Ve stadın ne menem bir şey olacağı da belirtilmeli. Yani devlet kafasına göre bir taş yığını mı yapılacak yoksa Avrupa'da örnekleri olan çağdaş bir stat mı yükselecek Seyrantepe'de? 3- G.Saray, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını ve bunu geçerse ilk tur maçlarını nerede oynayacak? Mecidiyeköy'de mi, Olimpiyat Stadı'nda mı?

Yardım sözde kalmasın
4- 2006-07 sezonu 4-5-6 Ağustos tarihlerinde başlıyor. Ama aynı tarihlerde G.Saray, M. United ve Porto ile Amsterdam'da oynayacak. Kimi yöneticiler ligin 11-12-13 Ağustos'ta başlayacağını var sayarak böyle bir turnuvaya katılmayı kabul etmişler. İmzalar atılmış, geri dönüş yok gibi görünüyor. O zaman G.Saray ilk maçına PAF ağırlıklı bir takımla mı çıkacak? 5- Adnan Polat seçilmesiyle birlikte tribünleri rahatlattı, başkana ve yönetime karşı yükselen sesleri susturdu. Bu başlı başına bir başarıdır. Ama pizzacıda Demirören'le yenen yemeği hâlâ hata olarak kabul etmemesi anlaşılır iş değil! Neyse Polat'ın artık kolları sıvayıp Fatih Gökşen ve Bülent Tulun'la birlikte transferleri çözmesi gerekiyor. Bir de sözünü ettiği şu on beş G.Saraylı işadamından alınacak birer milyon dolar var... Bunun lafta kalmaması çok önemli. Adnan Polat gibi ciddi bir insan böyle bir açıklama yapıyorsa bu mutlaka doğrudur ve bunun günü geldiğinde "İşte 15 milyon dolar hesaba yattı" biçiminde açıklanması gerekir. 6- Ribery'nin Marsilya'ya gitmesiyle ilgili alınacağı söylenen 6-8 milyon euro ne zaman gelecek? Aynı soru Felipe ve Lukunku için de geçerli. Ne oldu bu başvurular? Aslında daha soracak başka sorular, aydınlatılacak konular da var. Ama şimdilik bunlara yanıt alalım yeter.




Edgar Davids
Fenerbahçe telaşı
Boğaz havası aldı
Cimbom sevdalısı
Tartışma kanlı bitti
'Kadıköy sendromu medyasal'
Kombine al, yıldız bul!
Gayoso iddiası
G.Saray'a 25 bin YTL
5 oyuncu tamam
G.Saray'ın transfer dosyası
 
Dünya Kupası yolu açılır mı?
Yugoslavya, kendisinden ayrılma kararı alan eski ...
Crespo' da son Tango
Fenerbahçe' de Aziz...
Önder itiraz edecek
Milli Takım forması giyebilmek...
Sergen gitmeliydi
"Sergen, zamanında gereğini yaptı.
Şov yaparım
"Büyük hedefleri için Beşiktaş' ı...
Beenhakker
Bir dönem İstanbulspor' u...
Trabzon umutlandı
Trabzonspor, Ankaragücü oyuncusu...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu