Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodziç, bordo-mavili takımı göklere çıkardı. Ünlü hoca, "Trabzon'da galibiyet serisi devam edecek. Seneye bu takım şampiyon olur" dedi.
***
Hodziç coştu
Teknik direktör Hodziç "Takım yerine oturuyor Biraz sabırla Trabzonspor sezonu 3. bitirir" dedi.
Avrupa kapısını aralarız A.Gücü ve Malatyaspor maçlarından 6 puan toplayan Trabzonspor'da teknik direktör Hodziç geleceğe güvenle bakıyor. Takıma yapılan 11 takviyenin meyvelerini vereceğine inandığını belirten Boşnak hoca, "Herkesten biraz sabır bekliyorum. Bu sabrın sonunda kazanan taraf Trabzon olacak. İki maçta 6 puan aldık. Galibiyetler sürerse Trabzonspor ligi üçüncü tamamlayıp Avrupa kapısını aralar" dedi.
Kazanan biz olacağız Kayseri'nin düşüş yaşayacağını düşündüğünü belirten Hodziç, "Üçüncülük için tek rakibimiz Beşiktaş. Takım olarak yükseliş içindeyiz. Djokaj bizimle çabuk kaynaştı. Stepanov da öyle. Genç isimlerin büyüklerle uyumu her geçen gün mükemmel oluyor. Kazanma adına artık tek yönlü bir futbolumuz yok. Kimin sonucu etkileyeceği artık belli olmayacak ve biz kazanacağız" ifadesini kullandı.