Beşiktaşlı Tümer Metin, "Artık zor günleri geride bıraktık. Önümüz açıldı. Süper Lig'de yükselişimizi sürdüreceğiz. Kupada da mutlu sona ulaşacağız" dedi.
***
Tümercedes
Beşiktaş'ın asist kralı Tümer Metin "Çamurlu ve virajlı yolları geride bıraktık, önümüz açık" dedi.
TİGANA'DAN GEÇER NOT Kartal'ın solak yıldızı Tümer Metin, ikinci yarı hazırlık döneminde başlattığı yüksek performansını gün geçtikçe arttırarak sürdürüyor. İyi bir hazırlık döneminin ardından ikinci yarıya hızlı başlayan yıldız futbolcu, teknik patron Jean Tigana'dan da geçer not aldı.
HER GÜN DAHA İYİYE Bu sezon ligde 16 maçta oynayan ve 3 gol atıp 7 de asist yapan Tümer, "Takımda gözle görülür yükseliş var. Her şey iyi gidiyor. Özgüvenimiz ve moralimiz yükseldikçe iyi sonuçlar almayı sürdüreceğiz. Sırada İnegöl maçı var. Bu karşılaşmayı da kazanacağız" dedi.