Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
     

Sözümüz senettir


Başkan seçilmeden önce ilk röportajını Fotomaç ile yapan Nuri Albayrak, Trabzonspor Kulübü Başkanı olarak yine ilk kez Fotomaç'a konuştu.

***

Sözüm senettir

"Yapacağımız transferlerle Trabzonspor'un 22 yıllık şampiyonluk hasretini birlikte bitireceğiz ve taraftarlarımızı sokağa dökeceğiz".

Trabzonspor'un yeni başkanı Nuri Albayrak, daha mazbatasını bile almadan, ilk kez Fotomaç'a konuştu. Albayrak, "Ben Trabzonluyum, verdiğim her sözün arkasındayım. Sözüm senettir" dedi. Nuri Albayrak ismi ve yakın çevresinin, sürekli pozitif enerji veren ve dağıtan bir yapıya sahip olduğunu belirten yeni başkan sözlerine şöyle devam etti:

SONUCU HİSSETTİM
"Bugüne dek hiçbir insana negatif bakmadım. Trabzon'a gelişim ve adaylığımı açıklayışım ve televizyonlarda yaptığım konuşmalar sonunda halk beni adeta bağrına bastı ve bana olan güveni doruk noktaya ulaştı. Halkın bana olan güveni ve sevgisi delegeye yansıdı. Halkın bu coşkusuyla yönetime çok rahat geleceğimizi ve yüzde 50'den fazla oy alacağımızı biliyordum. Nitekim ben ve ekibim ezici bir çoğunlukla Trabzonspor'un başına getirildi."

MAHCUP ETMEYİZ
Albayrak, "Siyasi parti yakıştırmalarına karşın büyük bir zafer elde ettiğimizi belirtmek isterim. Biz yeni yönetim olarak, güvenenleri asla mahcup etmeyeceğiz. Yapacağımız yeni transferlerle Trabzonspor'un 22 yıllık şampiyonluk hasretini birlikte gidereceğiz ve bordo-mavili taraftarlarımızı sokağa dökeceğiz."

BOMBALAR YOLDA
Transfer çalışmalarına hemen başlayacaklarını ve bombaları peşpeşe patlatacaklarını sözlerine ekleyen Nuri Albayrak, "Yeni sezonda şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bu nedenle hem yerli, hem de yabancı oyuncu alacağız. Ancak transferde hata yapmamak için ince eleyip sık dokumak zorundayız. Bizim paradan yana hiçbir şekilde sakıntımız yok. Hocamızın istediği her futbolcuyu alabilecek güçteyiz" ifadesini kullandı.

İSTANBUL ÖNEMLİ
Trabzon dışında oturması konusunda yapılan eleştirilerle ilgili olarak ise başkan şöyle konuştu: "Türk futbolunun kalbi İstanbul'da atıyor. Bizler işadamıyız. Herkes görevini en iyi şekilde yaparsa, Trabzonspor dünyanın her tarafından yönetilebilir."

O DÜNYA ÇAPINDA
Nuri Albayrak,
Gökdeniz konusunda da "O dünya çapında bir yıldız oluncu. İnsanı kaybetmek çok kolay kazanmak zor. Biz Gökdeniz'i Türk futboluna yeniden kazandırmak istiyoruz" dedi.




Halilhodziç kalacak
Fatih'i veremeyiz
Trabzon hırs küpü
Trabzonspor günlüğü
Trabzon'da hedef kupa
 
Yıkamazlar
İlhan Cavcav' ın açıklama-larına...
Türkiye şokta
İşte olay açıklama: Fenerbahçe...
Altın kabza
Cimbom' da bu sezon yeterince...
Para bitti aşk bitti!
Paralarını dün de alamayan...
İkisi de gitsin
Düş kırıklığı yaratan ikili bir...
Tümercedes İngiltere' de
Futbol yaşantısına Avrupa' da...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu